★★ Dirt / Fr Bike★★

Cena: 353 
Doklad o kúpe: Nie

Predám tento krásny bicykel,vhodný prevažne na dirt,street a pumptrack ale aj všetky horské disciplíny.Bicykel je po kompletnom servise všetkých súčastí.
Má rám UMF Hardy ktorý má nový lak. Americkú vidlicu Manitou Stance Flow s nadstavitelným odskokom a zdvihom 120-150mm čiže možnosťou menenia geometrie bicykla .Vidlica je po kompletnom servise, má krásny chod, funkčnosť 100%.Pedále značky BBB prešli nalakovaním, kompletnou renováciou,s novími nerezovímy pinmy.
Hlavové uloženie Cane Creek
Kolesá 26”na plášťoch Schwalbe Smart Sam.
Brzda hydraulická Shimano 160mm.
Stred a kluky Shimano Deore
Nepadajúci prevodník N/W
Radenie Shimano Deore
Prehadzovačka, kazeta a reťaz Shimano XT.
Kladky BBB na keramických ložiskách
Ľahký predstavec Wake
Riadidlá Cannondale C3 700mm
Gripy ODI TroyLeeDesigns.
Sedlová objímka BikePositive
Sedlovka Truvativ
Sedlo Specialized
Bicykel ide ako nový.

list Spolu inzerátov: 69
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 88 017

Nové Alpinestars Drop 6.0

https://www.pro-detailing.de/sk/products/cycling-gloves-alpinestars-drop-6-0-gloves-black
24 

★ ★ ★Nový Cannondale Scalpel HT 3 Carbon 2024 ★ ★ ★

Nový Scalpel HT definuje novú generáciu závodných hardtailov Žiadne šialené ohoľovanie o desatiny gramov na úkor tuhosti, alebo ovládania len pre samolepku najľahšieho biku, ale plne funkčné pretekárske náčinie, ktoré sa zároveň radí medzi najľahšie hardtaily na trhu. Poznatky nazbierané z poslednej generácie F-Si a novej generácie Scalpelu umožňujú vytvoriť tento bezkonkurenčný Hardtail. 895 gramov. To je hmotnosť rámu verzie Hi-mod. Dostanete tak do ruky nielen extrémne ľahký bicykel, ale predovšetkým bicykel, ktorý poletí bez ohľadu na to, či budete zdolávať prudké stúpanie, alebo budete testovať svoj pud sebazáchovy v rýchlom zjazde. Ide o bicykel s najľahším sériovo vyrábaným rámom s celkovou hmotnosťou 10,6kg Scalpel HT je vďaka uhlu hlavovej rúrky 66.5° nielen obratnejší, ale výrazne lepšie ovládateľnejší a pokojnejší v zjazdoch. Vďaka tomu môžete siahať na brzdy až keď to bude naozaj nutné a získate tak cenné sekundy. Uhol sedlovej rúrky 74.5 ° zlepšuje pozíciu jazdca vo výjazdoch. Vďaka tomu je celý bicykel pokojnejší a efektívnejšie prenáša jazdcov výkon. Ani watt na zmar Pružné segmenty zadnej stavby, ktoré sú prebrané z celoodpruženého Scalpelu,zlepšujú pohodlie na rozbitom teréne. Bicykel je pokojnejší a lepšie ovládateľný a vo výsledku minimalizuje únavu jazdca. Rám : Cannondale Carbon, Proportional Response Design, Vidlica : RockShox SID SL Select+ RL, 100 mm, Debonair, remote Prehadzovačka : Shimano XT Kazeta : Shimano SLX, 10-51, 12-speed Reťaz : Shimano SLX, 12-speed Kľuky : Cannondale 1, BB30a, OPI SpideRing, 34T Brzdy : Shimano M6100 hydraulic disc, 160/160 mm RT64 rotors Brzdové páky : Shimano M6100 hydraulic Ráfiky: Stan’s No Tubes Crest MK4 29 Náboje : Shimano MT410 Plášte : Schwalbe Racing Ray EVO, 29 x 2.25", Twinskin, Tubeless Sedlovka : Cannondale C2 Carbon, 27.2x400 mm , Sedlo : Fabric Scoop Shallow Elite, hollow cro-mo rails Predstavec : Cannondale 2, 6061 Alloy, 31.8, 7° Riadidlá : Cannondale 2 Flat, butted 2014 Alloy, Hlavové zloženie : Integrated, 1-1/8 to 1.5", sealed angular contact bearings Stredové zloženie : Cannondale Alloy PF30-83 Riadenie : Shimano SLX, 12-speed Extra : Cannondale-Garmin Wheel Sensor, Bezdušové ventily tubeless ready Cannondale poskytuje doživotnú záruku na rám, jeho majiteľ si ho zaregistruje na svoje meno. Bicykel je úplne nový , neskladaný a v krabici. Prípadne viem po vzájomnej dohode dodať veľkosti M a S alebo inú farbu. V prípade otázok neváhať kontaktovať.
2 349 
keyboard_arrow_up