SVETOVý UNIKáT

Cena: 1 790 
Doklad o kúpe: Nie

Mam na predaj svetovy unikat Bicykel, ktory jazdi sam

Skace, slape kopce, prehadzuje, zataca, flekuje, dava na zadne a niektori ho dokonca videli chodit po vode Je postaveny tak, aby cital Vase myslienky a robil presne to, co mu udate. Je vsetranny, vdaka svojej nadpozemskej geometrii zvlada kazdu disciplinu. Mozete ho zobrat na bikrosku, na hory, do Whistleru, do Kauflandu, do šenku, dokonca s nim mozete ist aj navstivit svoju milovanu babku (urcite sa potesi).

Ovladanie vyzaduje skill, no tento model je vhodny aj pre zaciatocnikov, pretoze je dobrosrdecny a mentalne vyrovnany. Ma ciste svedomie - nikoho nikdy nezranil a ani neusmrtil Vsetci o nom hovoria ze je Zen budhista, no on hovori, ze je nic.
Ovladali ho kapacity ako Švarceneger, Chuck, Maska a vsetci ho odobrili A NIE LEN TO Patrik sa nanho nehybne pozera uz tyzdne a nevie od neho odtrhnut oci (alebo uschol).

Bicykel disponuje prevratnymi technologiami, ktore funguju uz starocia - Dve kolesa, plaste, brzda zadna, brzda predna, sedanka, korman, pedale a ine V 20.storoci boli doplnene lanka, sedlovka a šaragla, ktora bola neskor odstranena.
O komfort sa stara zadne a predne odpruzenie znamych znaciek Fox a Rock Shox, ktore dodavali tlmice na skore verzie Babetty 600i 16V Quattro Black Series 105L. Ram si vyraba sam specialized z velmi odolnej zliatiny titanu, ortute a olova. Tato zmes zabezpecuje vysoku tuhost a lahku vahu - okolo 15kg CELY BICYKEL

Bicykel bol najprv tryzneny a zavrety vo VeloSprinte, odkial som ho zachranil a odvtedy lieta kade-tade. Casto sa aj vrati domov, alebo aj do profi servisu, kde si necha cistit spinu spod nechtov a namaze si retaz, klby a brucho s bravcovou mastou. Taktiez si obcas pusti zilou a da si nove telove tekutiny.

Je to velmi ojedinely exemplar Specialized SX Trail, ktory sa uz nikde nevyraba a v celom slovenskom vesmire ich je vo velkosti L iba par kusov. Ja mam sam 189cm a poslucha ma jak veter. Ostatne vybava seriova s mensimi zmenami.

Dovodom predaja je cesta do zahranicnej krajiny, kde nedostal vízum, a preto musi ostat na Slovensku. Ale nesmuti, je to optimista, a preto si hlada novy domov.

PS: ak chcete, mozete ho poprosit, sadnut si nan a jazdit. Ale pozor, vysoko navykove Hrozi nebezpecenstvo zanedbavania skoly a lasky k materialnym veciam. No Nyan Cat to neriesi a vydrzala na nom jazdit 10 hodin vkuse. Vydrzis viac?
Ak mate dost odvahy sadnut na tento stroj alebo chcete pocut este viac uzasnych faktov o tomto stroji, napiste mi mail a tajomstvo Vam bude odhalene

PS2: Na cene sa urcite dohodneme, chcel by som ho predat cim skor, pretoze ho mam doma vycisteny po celkovej generalke.

Zatial serus a pekny den.

list Spolu inzerátov: 7
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 007
keyboard_arrow_up