Cannondale Scalpel Si Hi-Mod team

Cena: 5 500 
Doklad o kúpe: Áno

Z dovodu nevhodnej velkosti ramu predam takmer novy spickovy zavodny XC bike Cannondale Scalpel Si Carbon team velkost L. Bicykel majstra sveta v XC maratone. Najvyssi MTB model znacky osadeny najlepsimi a najlahsimi dostupnymi komponentami. Ram Hi-modulus Carbon so zdvyhom 100mm a skratenym riesenim zadnej stavby Si (vacsia obratnost a pevnost), tlmic Rock Shox Monarch. Karbonove kolesa ENVE M50 - absolutna spicka v tuhosti pri extremne nizkej vahe, vyrabane v USA. Sedlovka, riadidka FSA K-force v specialnej teamovej edicii. Sedlo, gripy Prologo. Najvyssia vybava SRAM EAGLE XX1 1x12. Vydlica Lefty 2.0 XLR Carbon Upgrade 100mm. Bicykel ma najazdene 200km vacsinou na ceste, bez jedineho skrabanca, ci znamky pouzivania. Zaruka a doklad o kupe.
Povodna cena v tejto konfiguracii 9500€.
Bike, na ktory sa bezne caka niekolko mesiacov, ihned k dispozicii.

list Spolu inzerátov: 129
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 95 605

Nový Sram Red eTap AXS 2x12, powermeter

Predám novú kompletnú TOP bezdrátovú sadu Sram red eTap AXS 2x12 na cesták. Najvyšší model od Sramu. Sada s množstvom úspechov v profipelotóne. Jednoduchá montáž bez káblov, úžasná presnosť a rýchlosť radenia. Najvyšši set-up, vrátane powermetra na meranie výkonu a novej prehadzovačky až na max. 36 zubov na kazete. Kľuky 175mm, powermeter, DUB Prevodniky 35/48 Kazeta duhová 12 speed, 10-33 Aerokotúče 160/160 Brzdové vedenie a reťaz neskracované. Všetko úplne nové, v záruke. Netreba nic dokupovat. Pôvodná cena sady s kľukami v tejto špecifikácii 4100€.
2 399 

Nove sedlo Prologo Dimesion ndr cpc tirox

Predam uplne nove, nejazdene spickove a velmi oblubene sedlo Prologo Dimension ndr cpc s tiroxovymi lyzinami. Sedlo ma novy moderny skrateny dizajn, zvysene polstrovanie ndr a prvky cpc na odvetranie. Ergonomicke tvarovanie stredoveho kanalu. Vhodne na cestak a horsky bicykel. Vynikajuca hmotnost v tejto cenovej kategorii iba 215g Povodna cena 169€
99 
keyboard_arrow_up