Predám Cube Two15

Cena: 1 800 
Doklad o kúpe: Áno

Serus, mam na predaj tento zjazdovy bicykel od značky CUBE. Je to model Two15 ročník 2018,jazdený závodne 1 sezónu na zopár závodoch. Bicykel je v skvelom stave, bolo on dobre starane, pravidelne robený servis všetkého, menené komponenty z pôvodného sériového modelu. O bajk bolo starane ako v perinke, ma nejaké škrabance z pádov ale nič vážne. Ku bajku pridám aj náhradnú pružinu na tlmič, pridám aj čisto nove gumy a nejaké veci na servis. Všetko dám ku bajku. V prípade otázok treba písať správu, alebo volať na tel. c. ***** , treba sa pýtať na čokoľvek. Na cene sa da ešte dohodnúť v prípade záujmu.

list Spolu inzerátov: 39
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 22 617
27. 01. 2023
Skvelá a rýchla komunikácia

Predám set 100% Accuri 2 +Roll OFF

Serus, mám na predaj tento set od 100%. Sú to okuliare model Accuri, jazdené cca 2 sezóny. V Top Stave, nikde potrhané alebo zničené, bežne používanie, sklo takisto zachovalé. Náhradne zrkadlové sklo-použité asi 2x, nenosil som sho vôbec. K okuliarom mam komplet aj Roll off set do blata, je tam cca polka rollky ešte a jedna komplet nová. Mam ich iba v šufliku už cca druhu sezony a rad by som bol keby este niekomu poslúžia. Najradšej by som to predal ako set. Samostatne: Okuliare-35€ Roll Off-35€ V prípade otázok treba volať alebo písať, viemesa dohodnúť.
60 

Bluegrass Armour Elite D3O

Serus, mám na predaj túto vestu od Bluegrass, model Armour Elite D3O. Super pohodlná vesta s chráničom chrbta, vzadu na chrbte má 3 vrecká v spodnej časti a jeden väčší priestor na vrecko s vodou/Camelbak. Vesta je super pohodlná, dobre sa nosí, chránič má ochranu D3O. Predávam z dôvodu nevyužitia , bola jazdená ani nie polku sezóny a to len v bikeparku. Veľkosť M.
100 

Predám prilbu Smith Mainline

Serus, mám na predaj fullface prilbu Smith Mainline vo veľkosti M. Prilba bola jazdená jednu sezónu,konkrétne od marca 2023 leží v krabici. Je v zachovalom stave, minimálne škrabancov, nikde prasknutá ani poškodená. Predávam z dôvodu nevyužitia. Prilba má funkciu MIPS.
180 
keyboard_arrow_up