Cannondale Synapse 2018 velkosť 58

Cena: 1 400 
Doklad o kúpe: Áno

Predam minimalne jazdeny bike, stav noveho bicykla, nepadnuty
Cannondale Synapse Carbon Ultegra je cestný bicykel s ľahkým karbónovým rámom . Vďaka špeciálnemu spracovaniu karbónu a tvarovaniu trubiek, je rám tuhý, ale pritom pohodlný . Pomáha mu k tomu niekoľko technológií vyvinutých priamo firmou Cannondale.
Jednou z nich je systém precízneho spracovania karbónu Ballistec Carbon . Jej základom je štruktúra z ultrapevných vlákien, ktoré sú kombinované s vysoko pevnými a nárazuvzdorným živicami. Dohromady sú kombinované vo vrstvy, ktoré maximalizujú smerovo špecifické kvality vlákien. Výsledkom je extrémemne ľahký, tuhý a pritom odolný rám.
Ďalšie technológia, ktorá sa zameriava hlavne na pohodlie jazdca je SPEED SAVE PLUS . Pracuje primárne prostredníctvom rovnováhy medzi zadným rámovým trojuholníkom a vidlicou. Hlavnou myšlienkou je, že rúrky na zadnom rámovom trojuholníku sú schopné vertikálneho ohybu a tým pohlcujú rázy .
Vrstvenie karbónu je vymyslené, aby vlákna boli orientovaná tak, aby pohltili vibrácie vo svojich vrstvách a rozptýlili ich pred ďalším smerovaním k jazdcovi. V tejto kombinácii je rám dostatočne tuhý v bočnom smere, ale zároveň jazdcovi poskytuje dostatočné pohodlie aj pri dlhých výjazdoch a odďaľuje tak únavu .
Cestný bicykel Cannondale Synapse Carbon Ultegra je vybavený kvalitnými komponentami Shimano Ultegra s 2x11 rýchlosťami . Komponenty Shimano vynikajú nielen dlhou životnosťou, ale aj presnosťou radenia, nízkou hmotnosťou a perfektným dielenský spracovaním.

list Spolu inzerátov: 34
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 59 729

Specialized Roubaix Comp Disc 2020 Ultegra velkosť 58

Predam minmalne jazdeny bike (cca 1200km), ako novy, treba vidiet, na ultegre Špecifikácia Rám: Karbónový FACT 11R Radenie: Shimano Ultegra Disc R8020 Kolesá: DT R470 Disc Sedlovka: S-Works Pave Odpruženie: Future Shock 1.5
2 599 
keyboard_arrow_up