BMC Timemachine Tm01 M / L TOP stav

Cena: 4 200 
Doklad o kúpe: Nie

Predám časovkársky a triatlonový špeciál v najvyššej úrovni rámu a karbónu TM 01 a najvyššej výbave. Veľkosť M/L na cca 175-186cm. Farebné prevedenie lakovaný matný UD carbon s červenými detailami. Napriek svojmu určeniu je bicykel ľahší ako mnohé klasické karbón cesťáky.
Takže v skratke, najazdené do 700km, všetko vrátane galusiek v perfektnom stave, reťaz ešte stále na prvom zube mierky(ako aj nová). Na reťaz pravidelne nanášané špeciálne mazidlo Squirt Lube. Radenie elektrické Shimano Dura Ace Di2 11s, špičkové TT karbónové kolesá Zipp 808 Firecrest tubular, galusky Continental Competition, kokpit karbónový Profile Design, sedlo karbónové Fizik Arione Tri. Zo stavu pneu je vidieť nízky nájazd.
Kľuky 172,5mm 53/39 - kazeta 11/25, kazetu viem prípadne vymeniť aj za iný rozsah.
Nedávno som namotal novú omotávku Deda Traforato, originál bola čierna a chcel som červenú. Bez košikov a pedálov. Sedlo viem vymeniť za ISM Adamo(v cene).
Predávam vrátane manuálu, podložiek na zdvihnutie kokpitu a predĺženie predstavca, skrutiek. Naozaj široký rozsah nastavenia podľa potreby jazdca.
V tejto cene sa skrátka nedá kúpiť lepšia TT raketa na triatlon, časovku, len samotné kolesá stoja 2100eur. Pôvodná cena nového bola 13.999usd, teda vyše 12.000eur. Dôvod predaja je kúpa Timemachine 01 One 2019. Viac info smerujte do správy.

list Spolu inzerátov: 88
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 179 467
31. 10. 2017
rychle jednanie, platba vopred na ucet, vsetko ok.
Vzorový kupujúci, všetko ok.
Jedným slovom super!
Ninja600 je profik, vie čo robí a robí to takmer dokonale. Transakcia prebehla hladko, bike zodpovedá popisu, ešte sa na ňom musím previezť a potom budem spoko.
Absolútne bezproblémový obchod, kupujúci oboznámený, všetko prebehlo super hladko a rýchlo aj s rozumnou dohodou ku spokojnosti kupujúceho. Veľa štastných kilometrov Qubo, nech ti Olmák dlho slúži. A diki za seriózne jednanie, slušných kupujúcich je tiež veľmi málo.
keyboard_arrow_up