Specialized Sirrus Elite Disc 16 ešte v záruke

Cena: 550 
Doklad o kúpe: Nie

Dobrý deň
ponúkam na predaj tento bicykel, ktorý vlastním od septembra 2016. Ako nový/málo jazdený Bolo na ňom najazdených 15-20km, potom bol "zazimovaný"(buď zlé počasie, práca alebo dostala prednosť naša novostavba). Nejazdilo sa na ňom cez zimu, až potom v máji 2017. Celkovo cca 500 najazdených km len po ceste. Samozrejme skúšala som aj mimo cestu čo zvládne, ale žiadne km v teréne keďže ma to nebaví a nechcela som ho zničiť V servise bol po cca 150km (7.júna). Je v dobrom stave, až na menšie oškretie na predstavci (viď. obrázok) a také tie známky používania napr. pedále šuchnuté (nič strašné)

Je to hliníkový rám (premium alluminium) s karbónovou vidlicou. Veľkosť rámu M / 52. Váha je 10,3(vážené aj s doplnkami). Súčasťou prednej vidlice je tlmiaca jednotka Zertz, ktorá má na starosti nerovnosti terénu a tak môžete opustiť cestu bez obáv ;) (má to aj model Roubix).

Na bicykel je záruka ešte 1rok a necelé dva mesiace. Bicykel bol kupovaný v obchode EliteBike Škvarka v Dolnom Kubíne. Bike má katalógovú výbavu. Sedadlo som menila a nie je na predaj (predávam s pôvodným)..je to sedlo šité na ženskú postavu :))

Dôvod predaja je ten, že ma zlákala cesta, takže mi momentálne nevyhovujú riadidlá ani posed. Je to seriózna ponuka, cena je fixná, najlepšie osobne prísť a pozrieť ;))
Doplnky nie sú v cene--s doplnkami cena 595€ (specialized kapsička pod sedlo, košík specialized a zadné svetlo kellys v hodnote 45€). Bločky, záručný list, všetko mám. Ak potrebujete vedieť viac napíšte, ak niečo chýba na fotkách,píšte, odfotím.

podrobná špecifikácia - https://www.specialized.com/us/en/bikes/fitness/sirrus/sirrus-elite-disc/106262

list Spolu inzerátov: 2
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 4 467
keyboard_arrow_up