Dema BeFly 2017

Cena: 499,99 
Doklad o kúpe: Áno

Čaute predavam befly 2017 z dovodu prejdenia na zjazd. Pred letom 2018 som si kupil zjazďak od vtedy bicykel sedi v pivnici a nemá využitie preto ho chcem posunuť ďalej. nemam na ňom nahodenú prednú brzdu lebo bez nej to ten barspin popripade
tailwhip zvladne ale len jeden :D .kupovnany pred zimou 2017 a jazdeny asi tak 4 mesiace dokopy. Bicykel sa da použiť aj na menšie zjazdiky. Všetko ide ako ma brzdy nepískaju a bicykel nemá ani jeden škrabanec. Poprípade viem aj celý rozobrať vyčistiť aj premazať nechcem za to nič. Špecifikaciu pošlem do mailu alebo sms prosim nevolať iba písať sms poprípade mail. Viem poslať na dobierku na cene sa da rozumne dohodnuť. Mam aj doklad o kupe všetko čo treba... Pre viac info a fotiek ma nevahaj kontaktovať.

list Spolu inzerátov: 14
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 302

Fox korytnacka

Predám korytnacku Fox v dobrom stave malo pouzivana, neodreta ako nova. Dovod predaja predal som bicykel nieje na to cas.
30 

Fox nohavice

Predám nohavice Fox na bicykel dobry stav, malo pouzivane. Dovod predaja predal som bicykel nieje na to cas.
25 

Kross

Predám horský bicykel Kross Hexagon. V dobrom stave, plne funkčný. Bicykel je aktuálne po servise: Nová reťaz kmc, 3x nové lanko (predná brzda, presmykac, prehadzovac), nastavené vôle v náboji, kompletné nové zadné koleso, nastaveny prehadzovac aj presmykac Chyby: samozrejme nejake oderky od používania sa nájdu, časom bude treba vymeniť zadný plášť ale ešte pojazdí (po dohode vymením).
150 
keyboard_arrow_up