Cervélo P5 six

Cena: 3 600 
Doklad o kúpe: Nie

Čaute,
Predám svoju triatlonovú polovičku, ktorá ma sprevádzala posledný rok a pol. Starané bolo o ňu ako o vlastnú (treba vidieť). Rám (veľ. 51cm) v 100% stave, ľavá strana brzdy trochu ošúchaná. Predám ako na fotkách aj s kolesami. (V prípade záujmu pošlem,spravím viac foto).
- Výbava Durace (11s.), prevodník rotor flow, ceramic speed OSPW, sedlovka fizik tritone, profile design úložný priestor, nastaviteľný aerocoach cockpit + možnosť zmeniť cockpit (v balení vyšší nadstavec. Galúsky a kolesá FFWD 60mm front + FFWD disk v cene. Jednoducho kompletka. Len nasadnúť a lietať na tom.
- Cena spolu: 4100E
- Cena bez disku: 3600E

Veľkosť: 51

list Spolu inzerátov: 22
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 32 225

Cervélo P3X - Custom

Ahojte, predám bicykel ktorý je viac ako len bicyklom :-). Cervélo P3X custom painted (strana prevodníka červená perleť, druhá strana biela perleť). prevodník ROTOR (54/39) má cca rok, vzadu keramická kladka ceramic speed. Kokpit prerobený a plne nastaviťelný (treba vidieť, už tam sú predstavce speedshop 51 s prirodzenejším uhlom sklonu viď poslednú foto) pr. Predný prešmyk nový... Bicykel vhodný aj ako bytový doplnok :-) (malé +, okúsil aj legendárnu Konu). Cena s kolesami FFWD RYOT 55 (keramické ložiská) - 7700€ + možnosť pribaliť aj disk FFWD príplatok +600EUR) Viac foto / špecifikácií môžem poslať mailom, špekulanti pri type tohto bicykla volať hádam ani nemôžu :-). PS: bike treba vidieť osobne.
7 000 
keyboard_arrow_up