Boardman team carbon bike, ako Specialized,Bianchi, Giant

Cena: 950 
Doklad o kúpe: Nie

Ponukam karbonovy cestak od Boardman.
Bike je vo vybornom stave.

Velkost ramu 53cm
Karbonova vidlica
Vybava shimano 105 /tiagra
Kazeta 11/32 Vpredu 50/34
Kluky 172.5mm
Rafky shimano rs
Plaste vittoria zaffiro Pro 700x25

K bicyklu pridavam aj omotavku na riadidla v bianchi Celeste farbe.

Modelový rok: 2017
Počet prevodov: 2x10
Brzdy: Cestné ráfikové
Materiál: karbón
Sada: Shimano 105
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 142
check_circle Aktívne inzeráty: 19
visibility Zobrazenia inzerátov: 153 433

Giant defy Velkost M, (ako specialized, bianchi, giant)

Ponukam na predaj hlinikovy cestak od Giantu. Bike je bez poskodeni v uplne perfektnom malo jazdenom stave,bez dalsich investicii. Velkost ramu M Karbonova vidlica 2x10 rychlosti Kazeta 11 - 28 Vpredu 50-34 Plaste schwalbe 700x23 Pri platbe prevodom na ucet mozem poslat kurierom kdekolvek na Slovensku zadarmo.
600 

Wahoo Elemnt Roam GPS Bundle cyklopočítač + Tickr 2 šedá + RPM senzory rýchlosti a kadencie

Uplne novy, kupeny omylom mojou manzelkou na vianoce. (chcel som iny model) nikdy nepuzity, zaruka do novembra 2025.Moznost poslania na dobierku. ***cena je pevna*** Wahoo ELEMNT ROAM je bezdrôtový GPS cyklopočítač pre rekreačných aj vrcholových cyklistov so skvelou navigáciou a farebným podsvieteným 2.7 palcovým displejom. Jasný displej sa prispôsobuje okolitému prostrediu tak, aby ste mali v každých podmienkach ten najlepší prehľad o vašej trase. Vyrobený zo spoľahlivého Gorilla™ skla zvládne všetko, čo sa vám počas vášho dobrodružstva prihodí. Overený a používaný tímom BORA-Hansgrohe a Petrom Saganom. Wahoo cyklistické senzory kadencie a rýchlosti s konektivitou Bluetooth a ANT+ predstavujú nenápadné riešenie pre presné meranie dosiahnutej rýchlosti a výkonu pri bicyklovaní. Každý so senzorov je bezdrôtový, nemagnetický a ľahučký s jednoduchým uchytením a nastavením. Technológia Bluetooth Smart a ANT+ dual band umožní pripojiť a zobraziť dáta na GPS zariadení aj na smartfóne. ELEMNT ROAM vznikol pre dobrodruhov, pre ktorých je každá jazda dobrodružstvom. Funkcie: GPS funkcionality automatické sťahovanie uskutočnených ciesť a dát synchronizácia stiahnutých dát cez BLUETOOTH funkcia TAKE ME TO (tvorba ciest na vyžiadanie) funkcia RETRACE ROUTE (umožní navygovať vás späť tou istou cestou) funkcia SAVED LOCATIONS (umožní navygovať vás na vaše obľúbené miesta vami zvolenými cestami cez sprievodnú aplikáciu, alebo priamo prostredníctvom ELEMNT ROAM) funkcia GET ME STARTED (umožní vrátiť sa na počiatočný bod cesty čo najrýchlejšie, resp. navedie vás vždy späť na úvodný bod vašej cesty) funkcia BACK ON TRACK (v prípade, ak zle odbočíte z vašej pôvodnej trasy, táto funkcia vás navedie späť na zvolenú trasu bez nutnosti vracať sa späť) funkcia ROUTE TO START (vykalkulovanie najkratšej vzdialenosti pre trasy späť domov) LIVE TRACK PORTAL Balenie obsahuje: ELEMNT cyklopočítač, držiak na riadidlá a na predstavec USB kábel na nabíjanie, manuál Wahoo TICKR s pásom a batériou senzor kadencie s batériou CR 2032, gumený úchyt, obojstrannú pásku na uchytenie senzor rýchlosti s batériou CR 2032, púzdro na uchytenie
320 

Specialized Alias Sport, Karbón, 51cm

Ponukam na predaj krasny karbonovy cestak specialized v perfektnom stave. Velkost ramu S /51cm Vybava 2x10 shimano 105 Prevodnik 50-34 Kazeta 11/30 Plaste CONTINENTAL 700X25 Gelove pohodlne sedadlo specialized Bicykel bol jazdeny minimalne, len v lete. Netreba na nom menit nic. Pri platbe prevodom na ucet mozem poslat kurierom kdekolvek na Slovensku ZADARMO.
1 200 
keyboard_arrow_up