BMX Bicykel Kawasaki Kraffiti 20″

Cena: 100 
Doklad o kúpe: Áno

Predám veľmi zachovalý BMX bicykel Kawasaki Kraffiti.
Bicykel používaný cca 1 rok dieťaťom.
Kupovaný v INSPORTLINE Košice.
Cena 100€.

Modelový rok: 2014
Počet prevodov: 1x1
Brzdy: V-brzdy
Priemer kolies: 20"
Materiál: oceľ
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 151
check_circle Aktívne inzeráty: 10
visibility Zobrazenia inzerátov: 112 133

Specialized S-Works 7RD 42,5

Predám takmer nové tretry S-Works 7 RD v čiernej farbe. Minimálne jazdené, z vnútra ako nové a z vonku minimálne známky používania. Pridám k nim aj červené anatomické vložky Body geometry v hodnote 30€. Podrážka a stielka Body Geometry sú ergonomicky navrhnuté a vedecky testované, aby zvýšili výkon, zvýšili efektivitu a znížili riziko zranenia optimalizáciou zarovnania bedier, kolien a chodidiel. Nestrečové šnúrky poskytujú rovnomerné držanie po celej nohe, ktoré zostáva konzistentné počas celej jazdy. (TOTO JE FAKT PRAVDA) Najpevnejšia a najľahšia karbónová doska FACT Powerline™ maximalizuje prenos sily: Index tuhosti 15,0. Navrhnutá sieťovina je kombinovaná s nepružnými zónami TPU pre dokonalé spojenie a pohodlie. PadLock™ konštrukcia päty drží pätu a je preukázané, že zlepšuje zrýchlenie. (TIEŽ PRAVDA) Matice zarážok z titánovej zliatiny sa môžu otáčať a umiestniť pedál/zarážky o 5 mm dozadu. Protišmykový, vymeniteľný nášľap na päte s vnútorne zapustenými skrutkami pre bezpečnosť. Kopyto Form Fit s priestrannou špičkou pre maximálnu konektivitu a pohodlie. Vzor zarážky s tromi skrutkami sa hodí na všetky hlavné cestné pedále. Dôvod predaja je operácia kotnika a šľachy a nutnosť prejsť na model Ares. Cena 180€, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
180 

Campagnolo Veloce 10s šalter

Ponúkam na predaj šalter Campagnolo VELOCE 10s. Plne funkčný, zhodený zo zimného biku z dôvodu prerábky na 11 speed. Cena 40€ Možnosť predať aj s šmykačom, pákami a brzdami.
40 

Campagnolo Veloce 10s

Ponúkam na predaj radiace/brzdové páky Campagnolo VELOCE 10s spolu s riaditkami 3T a predstavím RITCHEY WCS 4 AXIS. Riaditka majú šírku 440mm a predstavec má dĺžku 110mm. Všetky komponenty sú hliníkové. Môžem pridať aj šalter Campagnolo VELOCE 10s, šmykač Campagnolo MIRAGE CT 10s QS a brzdy Campagnolo VELOCE. Cena za komplet 150€
70 
keyboard_arrow_up