CTM Mons 3.0

Cena: 2 100 
Doklad o kúpe: Nie

Predám svoj zánovný luxusný CTM Mons 2013, je to teamový bike, avšak kúpený ako nový a nikdy nejazdený závodne (vysvetlím v maile). Jazdený 2 dni semmering a 3x Rohatka + nejaké mesto, na pár malých kozmetických vád ako nový, technicky 100%, čiastočne olepený fóliou. Mám cca 70kg a bike má za sebou do 120km, takže úplne nič :) . Výborná váha, cca 17,3kg, toľko nemá ani karbónový CTM Mons PRO Celý čas uskladnený v mojej izbe (teda suché čisté prostredie a stála teplota).


Komponenty:
Rám: CTM Mons 2013 veľkosť "M" + nové hlavové Mortop v červenej farbe aby ladilo.
Tlmič: Fox RC4 Kashima + dokúpená Titánová struna Nuke Proof 350x3,0 (môžem pridať aj oceľ 300x3.0) v hodnote cez 200€ + TF Tuned čapy ktoré sa nevyderú ako obyčajné FOX
Vidlica : Manitou Dorado Expert 203mm
Brzdy: Shimano Saint - Úplne nové, 2 roky záruka + Ice Tech XT kotúče 203mm, odľahčené červené šróby.
Kľuky: Shimano Zee, 36t + hliníková červená matica KCNC
Napinák: Gravity Light
Riadidka + predstavec: FSA Gravity Light 800mm + predstavec 40mm
Kolesá: Novatec, veľmi ľahké, odľahčované výplety a najlahšie náboje váhovo zrovnateľné takmer s Hope.
Pedále: HT Components (2 ročné, mal som ich na predošlom biku aj) + nové odľahčené piny v červenom eloxe (-26g oproti povodným)
Sedlovka: FSA SLK Carbon - nová.
Sedlo: Tioga Spyder - ultra ľahké 132g
Gumy: 3 páry Jeden pár výborné Muddy Marry VSC/TSC, dezén cca 75% + jeden pár Maxxis Minion 3C (cca 80-85%) + výborné spiky Michelin v extra mäkkej zmesy (nové, nejazdené).
Radenie + prehadzovač: Shimano Zee
Gripy: Scott šróbovacie nové, raz jazdené (lepšie gripy som nejazdil a dlho som ich zháňal, no môj subjektívny názor)


K biku dám aj náhradnú novú pätku v hodnote 20€, zjazdové duše Maxxis a nejaké "hovadiny" čo ešte ponachádzam.


Cena 2100€ - pevná, viac než len zodpovedá stavu, výbave a príslušenstvu biku. Špekulanti, azet deti a negramotní, splátkari, vymienači nepísať, ušetríte čas sebe aj mne. Resp. na hlúpe ponuky nereagujem. Predaj mi neponáhľa, ak sa nepredá ostane :) . Aj to je dôvod predaja, bike je nevyužitý a zavadzia mi v izbe.

list Spolu inzerátov: 231
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 241 736

Giro Remedy S

Predám staršiu prilbu Giro Remedy vo veľkosti S, prilba neprasknutá no nesie viac známok používania, puknutý šilt. Vnútro vypraté, prilba 10+ rokov leží na poličke nenosená. Niekomu môže ešte dobre poslúžiť. PC 4500SK, predám za 15€, osobný odber alebo packeta/zásielkovňa. Poprosím len seriózny záujem.
15 

661 Flight Carbon/Kevlar

Predám TOP model prilby SixSixOne , model Flight, jedná sa o karbon/kevlarovú prilbu primárne určenú pre MX, no jazdila ju aj zjazdová legenda Aaron Gwin napr.. Veľkosť S (pocitovo skorej M, iné prilby mám M-ká). Prilba ma "Ečkovu" certifikáciu, takže možnosť použiť aj na MX, štvorkolky, motokáry a pod. pre max. ochranu hlavy ... Veľmi príjemné vnútro, makké, semiš ... K prilbe pridávam úplne nové vnútro v hodnote 50€, nový šilt, náhradný šrób, vrecko na prilbu, manuál. Cena tejto prilby sa kedysi pohybovala na Slovensku okolo 11-12 tisíc korún. Roky leží na poličke, som 1. a jediný majiteľ. Predám komplet za 70€. Poprosím len seriózny záujem.
70 

Scott Spectre M Carbon

Predám kvalitnú karbónovú prilbu Scott Spectre vo veľkosti M, je to v skutočnosti pribla THE One (kedysi priamy konkurent TLD D2 Carbon). Prilba v zachovalom stave, ľahká, pevná, dávam k nej úplne nové vnútro, nový šilt a vrecko, možnosť teda zrepasovať do takmer nového stavu. Jedna chyba, stratil som ľavý šrób na šilt, šilt drží aj bez toho. PC sa pohybovala niekde okolo 280-300€ . Cena 60€ za všetko. Poprosím len seriózny záujem.
60 
keyboard_arrow_up