Radon Slide Carbon 9.0

Cena: 1 600 
Doklad o kúpe: Nie

Ahoj. Mám na predaj túto raketu, je to celo karbonový rám velkosti M. Dôvod predaja je že momentálne neni čas na jazdenie, a škoda aby len stál.
Bike má na ráme škrabanec od pádu, nič vážne, ide len o farbu. Váha celého biku aj s Mallet 2 predálmi je 11.80Kg.
Vidlica: Rock Shox Pike RCT3 27.5 160
Tlmič: Rock Shox Monarch RT3
Kolesá: DT Swiss Spline One 650B
Brdzy: SRAM Guide RS
Radenie: Komplet SRAM X0 1x11
Predstavec: Race Face Atlas
Riadítka: Race Face
Plášte: Maxxis High Roller II Exo Protection plášť kevlar 27,5x2,40
Sedlovka: Rock Shox Reverb Stealth 1X B1 CJ
Sedlo: Selle Italia
Gripy: T-ONE
Predávam bez pedálov. Treba prísť pozrieť a vyskúšať.

list Spolu inzerátov: 39
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 54 654

Rockmachine Whizz 4x

Predám Rockmachine whizz 4x, poskladaný na dirt/4x. Týchto rámov je veľmi málo. Osadené nové komponenty, Rám: Rockmachine 4x, 135x12, veľkosť M, má aj pätku pre viac prevodov, žiadne praskliny ani preliačiny. Vidlica: Marchozzi Bomber 100mm, vzduchová, 20mm os. Ráfiky: extreme jumbo 26'', Plášte Schwable Table top Kľuky: Saint Prevod: single speed. Riaditka: Spank Spoon, vyžší zdvih. Bol používaný veľmi málo, to je aj dôvod predaja. Momentálne je nahodená aj predná brzda, pridávam do náhrady komplet mechanické brzdy, predný nový ráfik extreme jumbo, nakoľko predné koleso bolo kupované komplet nové. Viac foto pošlem do správy.
350 

Bafang 36V 350W

Predám tento Ebike KIT na bicykel, jedna sa o komplet sadu (motor, baterka, počitač). Kit som kupoval ako nový, (pôvodna cena 850€), ma najazdene velmi malo (viď foto), to je aj dôvod predaja. Kit je možne namontovať na ktorykoľvek bike, teda je to univerzal. Je k tomu aj rychlopal, teda da sa jazdiť aj bez pedalovania. Je k tomu origo baterka, na mojom biku som mal len dočasnu malu, lebo origo mi tam nevošla. Ak by bol zaujem viem pomocť s namontovanim na vaš bicykel. Pre viac info kľudne kontaktujte hocikedy, sms/mail/tel. Ak by mal niekdo zaujem o komplet, teda bike+kit, dohodneme sa. Cena je uvedena len za ebike sadu
500 
keyboard_arrow_up