Whyte S150 C RS na 29", Karbonový, Veľkosť XL

Cena: 2 499 
Doklad o kúpe: Áno

Ahoj, predám karbonovú ultimátnu enduro mašinu Whyte S150 C RS na 29" kolesách so zdvihmi 150/150 mm, hliníkovou zadnou stavbou vo veľkosti XL. Vhodný pre vyššieho jazdca /od 188 cm/, ktorý chce bicykel, čo sa nezľakne žiadnych výziev.
--
GEOMETRIA: Geometria je mix medzi trail a enduro geometriou, čo z bajku robí všestranného spoločníka. Na jednej strane zjazdovú zbraň, ale aj výborný bajk na dlhé výjazdy a výšľapy.
--
FARBA je Granite. Jedná sa o jednu z najkrajších farieb, ktorú Whyte kedy robil. Nie je to čistá čierna, ale metalická tmavá šedá.
--
SERVIS: Bajk bol jazdený od apríla 2019. Veľký servis prebehol po každej sezóne, naposledy v októbri 2021 a je plne pripravený na jazdenie. Stačí len sadnúť a jazdiť.
--
KOMPONENTY: Bicykel má ÚPLNE NOVÉ, nikdy nejazdené 4-piestové brdy Sram CODE R, úplne nový predný kotúč a oproti pôvodnej špecifikácii aj 32 dierové kolesá od českého výrobcu Remerx. Zadný ráfik má cca 3 mesiace. Takmer všetky komponenty sú od Whytu (gripy, rajdy, predstavec, sedlo), ložiská sú zapúzdrené a všetky vstupy do rámu majú tesnenie.
Bajk má pár kozmetických odrenín z bežného používania, je kompletne oblepený fóliou, po funkčnej stránke stav nového kusa.
--
TESTY: Konkrétne tento model vyhral množstvo testov v prestížnych svetových magazínoch, napr. cenu "DESIGN & INOVATION AWARD za rok 2018". Pri rýchlom jednaní vložka do ráfiku PANZER ZDARMA.
Recenzia na Pinkbike tu: https://www.pinkbike.com/news/whyte-s-150-carbon-rs-review.html

Modelový rok: 2019
Počet prevodov: 1x12
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 28"/29"
Materiál: karbón
Sada: SRAM GX
Veľkosť: XL
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 40
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 24 325
keyboard_arrow_up