Specialized Stumpjumper FSR Pro Carbon

Cena: 1 000 
Doklad o kúpe: Nie

Predavam Specialized Stumpjumper FSR Pro Carbon na perfektnych komponentoch a 26“ kolesach, zdvihy 140mm vzadu a 115-140mm vpredu. Velkost ramu je Medium, idealne pre vysku postavy 165-180 cm.

Ram carbon (predny trojuholnik + riaditka). Pohon Shimano XT vpredu + spickove Sram XO vzadu, brzdy vymenene za komplet Shimano XT. O odpruzenie sa stara plne nastavitelna vidlica Specialized Future Shock a vyborny plne nastavitelny tlmic Specialized/Fox AFR Brain Shock.

Detailna a specifikacia kompenentov a geometrie na stranke: https://99spokes.com/bikes/specialized/2010/stumpjumper-fsr-pro-carbon

Bicykel je vo vybornom stave, bol pravidelne servisovany a vsetko funguje ako nove. Drobne stopy po pouzivani, jeden skrabanec v laku nad stredovym zlozenim (vid foto), je to avsak iba vrchna vrstva laku. Bude potrebna vymena oleja v zadnom tlmici (standardny udrzbovy servis za cca 100 eur, zohladnene v cene).

Tento Stupmjumper ma vybornu geometriu pre CX/trail jazdenie, je lahky, ma perfektne ovladanie aj pohon.

V pripade otazok som plne k dispo.

Počet prevodov: 3x9
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: karbón
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 4
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 139

Mondraker Foxy carbon R

Predávam toto krásne trailové delo, karbónový Mondraker Foxy R. Je to ročník 2019, čiže aktuálny model ktorý sa stále vyrába aj dnes. Veľkosť rámu M, výrobca ho odporúča pre výšku jazdca 167-180 cm. Ja mám 180cm a sedí ako uliaty. Kompletná špecifikácia na linku: https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/mondraker-horsky-bicykel-foxy-carbon-r-29-black-phantom--light-blue-2019.html Oproti sérií je zmenený zadný náboj za lepší a odolnejší DT 350 a samozrejme iné plášte, inač je vybavený podľa pôvodných špecifikácií. Rám je olepený ochrannou fóliou, avšak bicykel má známky používania, vrátane škrabancov tu a tam. Každopádne ide iba o kozmetické záležitosti, všetko je plne funkčné. Za mňa jeden z top trailových bajkov, moderná geometria, výborne sa na ňom šľape a trailom letí ako sen. Predávam iba kvôli prechodu na iný šport a nedostatku miesta v garáži..
2 400 
keyboard_arrow_up