Specialized Demo 8 Expert 2021 S4 (L) Mullet

Cena: 3 666 
Doklad o kúpe: Áno

Zdravim, predavam mojho cierneho tatosa. Komplet specifikacia tu: https://www.kursport.cz/specialized-demo-expert-2021-gloss-smoke-black-cool-grey-s2
Oproti specifikacii som menil:
-kotuce (Magura MDRP 220);
-platnicky (Galfer fialove);
-predstavec (Chromag BZA 35);
-rajdy (RaceFace SixC 35, nezrezane 820mm);
-niektore skrutky za titanove oilslick (vid. fotky);
-gripy (omotavka Ciclovation Aurora Blue);
-sedlovka a objimka (KCNC Scandium);
-sedlo (fake Tioga, upravene);
-duse (Tubolito);
-strunka na tlmici;
-pohon som prerobil na singlespeed s kladkou SB ONE G3C;
-potunil som vidlicu po vizualnej stranke (polepy a stelovatka) aj vnutorne (je citliva jak FOXky).
Som 1. majitel, doklad o kupe mam, ram je registrovany v Specializede, cize ma dozivotnu zaruku, kupeny na Slovensku 3.9.2021, cize ho mam len 9 mesiacov. Bike je v cukrikovom stave, neodrety ram, ziadne skrabance, nikde ziadna vola, nedokrivene kolesa, loziska a capy 100% stav. Predne koleso 29", zadne 27,5". Na zadnej stavbe su flip-chipy, cize clovek si vie postelovat geometriu/zadnu stavbu, teraz je bike co najdlhsi (wheelbase 1303mm). Ram je robeny pre 27,5" aj 29" koleso. Tak ako je na fotkach vazi 15,5 kg. Cena biku je s pohonom Sram GX. Ak by niekto chcel singlespeed, alebo aj singlespeed aj Sram GX, da sa dohodnut. Tohtorocne DEMO EXPERT Mullet stoji na pulte 5200e, ak ho vobec zozeniete... a je to komponentovo presne to iste, len ina farebna schema ramu. Spekulanti prosim neotravujte ma.

Modelový rok: 2021
Počet prevodov: 1x7
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: Iný
Materiál: hliník
Sada: SRAM GX
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 49
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 38 675

Fox Float X2 2021 Factory Trunnion 205x65

Cukrikovy stav, ziadne tukance, skrabance, oderky. Som 1. majitel, doklad o kupe mam, kupovany zo Slovkolexu. S packou na uzamykanie. Oranzovy custom polep vzduchovej komory - ak by sa niekomu nepacil, mam doma original polep - cierno sedy s oranzovym logom. Aktualne je na servise v Slovkolexe, cize tlmic dostanes cerstvo po full servise a daju do nho sadu tesneni 2024-su ine ako starsie rociky, cize zavzdusnovaniu koniec. ...Tlmic mam uz doma zo servisu, cena bola 144e. Doklad o servise mam. Bez vloziek v oku tlmica. Tlmenie VVC, 2 kompresie a 2 odskoky. Spekulanti nekontaktujte ma, dakujem.
500 

Fox 38 29" 180 mm Factory 2021

Cukrikovy stav. Ziadne skrabance, oderky, tukance. Som prvy majitel, kupoval som priamo zo slovkolexu, doklad o kupe mam. Najlepsia vidlica, aku som kedy mal. Moj milasik. Po servise spodnych noh a vzduchovej komory. Potunena - chodi este o nieco citlivejsie ako bezna 38 Factory. Oska Kabolt, ale mam k nej aj klasiku s rychloupinakom. V krku jezka nevozim, ani som ho tam nikdy nenarazil ale dam ho ku vidlici. Rovnako tokeny. Tlmenie FIT Grip2 - dve kompresie a dva odskoky. Preferujem osobny odber. Spekulanti nekontaktujte ma, dakujem.
700 
keyboard_arrow_up