Giant Glory 1 veľkosť L 2016

Cena: 1 960 
Doklad o kúpe: Nie

Predávam svoje DHčko Giant Glory 1 veľkosť L rok 2016 v top stave.
Bike som kúpil začiatkom 2019 v Nemecku od chlapíka s tým že vyzeral úplne ako nový. Naozaj že žiadne známky jazdenia, netuším čo s tým bikom robil...alebo skôr nerobil. Jediné čo som musel bolo odvzdušniť brzdy a nové plášte (pôvodné mali síce skoro 100% dezén ale tvrdá guma jak šlak).
Ja som bike za tie 3 sezóny pojazdil iba veľmi málo, zhruba 5 x za rok bikepark, čo je aj dôvod predaja.
Bike nemá za sebou ani jeden pád, okrem pádu pri stene keď sa mi zošuchol potom čo som ho zle oprel - od toho aj tie dve ryhy v laku na hornej trubke. (tie ma ozaj zamrzeli) Inak ešte nejaké šuchance a ťukance od kameňov.
Stav inak naozaj top, nič nevŕzga, nevakle ani neťuká.
Čo sa výbavy týka tak všetko ako séria okrem plášťov, sú tam teraz minion DHF 2,5" dezén 90% aspoň.
Viac detailov k výbave tu:
https://www.giant-bicycles.com/latin-america/glory-27dot5-1-2016

Ja mám 185cm a sedí mi veľkostne super.
Dám k nemu ešte modrú pružinu do vidlice, ja som si tam hodil červenú (mäkšiu) a o jeden stupeň mäkšiu pružinu na tlmič, tam som si zase dal tvrdšiu. (Pre Info, mám cca 78 kg).

V prípade otázok/záujmu píš alebo volaj. Momentálne je bike so mnou v Rakúsku, na SK budem od 22.10.

Modelový rok: 2016
Počet prevodov: 1x9
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Sada: Sram GX
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 11
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 613

Vpace Max 26 detský športový Mtb, len 8,8 kg

Predám detský športový MTB VPACE Max 26 ". Bicykel má za sebou 4 sezóny, obe dcéry ho jazdili vo veku cca .8-9 rokov s výškou zhruba 120-140cm. Top technický stav, parkovaný v garáži. Optiku jemne narúšajú povrchové škrabance, ktoré ale pri tomto športe a takej dobe žiaľ patria k tomu (aj keď sme použili ochrannú fóliu, ale nie všade). Aktuálne plášte su nahodené tubeless, nové plášte ktoré dávam k tomu sú tiež tubeless (samozrejme dajú jazdiť aj s dušami). Pribalím aj klik/SPD pedále ak je záujem. Oproti sérii má bicykel: -Kazeta e-thirteen 9-46 (11 rýchlostí), oproti pôvodnej sram 10-42 o mnoho väčší rozsah -Prevodník 28 zubov, pre menšie deti vhodnejšie, ľahšie prevody -Kratší predstavec, priamejšie riadenie, lepšia kontrola nad bicyklom. Bicykel pre športové nasadenie, ale nie iba, pre každé dieťa je jazda na takomto bicykli radosť (už len kvôli nízkej váhe a ľahkým prevodom do akéhokoľvek kopca)
1 080 

Fox 32 sc performance 100mm

Predám vidlicu fox 32 Step-cast 100m s trojpolohovým remote lockout. Veľmi málo používaná, skoro žiadne známky opotrebenia.
320 
keyboard_arrow_up