Merida Cross TFS 300V - 2009

Cena:
Doklad o kúpe: Nie

Predam cross bicykel Merida Cross TFS 300V. Jedna sa o modelovy rok 2009. Bicykel bol jazdeny len rekreacne cca 1000km s minimalnymi znamkami pouzivania. Dovod predaj je jeho nevyuzitie. Complet radenie Deore, brzdy Avid, ... Blizsie specifikacie pozri tu http://www.merida-bike.cz/prodej/crosswar-tfs-300-comfort-v-09. Presne aj rovnaka farba. V pripade seriozneho zaujmu ma nevahajte kontaktovat s navrhom ceny a ja Vam poslem aktualne fotky.

list Spolu inzerátov: 31
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 9 005
09. 08. 2022
Maximalna spokojnosť, komunikacia s predavajúcim super a taktiež zakúpeny tovar v naprostom poriadku, ďakujem
Dakujem, velmi pekne za pozitivne hodnotenie. Som rad, ze vsetko dobre dopadlo, ze vsetko funguje a pasuje ako ma. Co ma velmi potesilo, ze aj dnes sa este da spolahnut na doveru medzi ludmi. Myslim tym na transakciu bez dobierky. Vela stastnych kilometrov prajem.
10. 08. 2022
Tretry sú super, pekne sadli na nohu, už dlhšie sa mi tento model páčil, ale za plnú sumu som si ich nemohol dovoliť. Kúpil som aj shimano SPD pedále a je to radosť jazdiť.
Tak som rad, ze pasuju ako maju, mne boli trochu pritesne I ked normalne nosim 42, ale shimano cislovanie je asi trosku mensie. Teraz mam od shimana iny model kupeny cez bazar mtbikera, ale velkost 43 a tie uz su OK. Tak nech Vam teda sluzia tak ako maju.
09. 05. 2022
Maximálna spokojnosť, po všetkých stránkach.
Z mojej strany tiez maximalna spokojnost. Dufam, ze posluzi ako ma a aj dlho vydrzi. Ja som s nim tiez spokojny.

Karpos Alagna Evo Plus "L"

Predam uplne novu pansku bundu Karpos Alagna Evo Plus vo velkosti "L". Na predaj iba jeden kus. Viac info mailom alebo telefonicky. Po dohode mozem poslat aj na dobierku.
130 
keyboard_arrow_up