GT Karakoram Sport 2018

Cena: 360 
Doklad o kúpe: Áno

Predám GT Karakoram Sport, sporadicky jazdený, modelový rok 2018. Bike je veľkosť L, podľa výrobcu vhodný od 178 do 188cm, no ja by som povedal, že bude sedieť skôr postave do 184cm.

Pohon je 3x9, vpredu Altus, vzadu Alivio. Brzdy sú čisto nové Shimano m200 komplet s platničkami nenajazdených ani 10km. Kotúče od výroby Tektro rovnako vo výbornom stave. Vidlica Suntour XCT 100mm, žiadny zázrak už od výroby ale funguje, škrabance na vonkajších nohách od stojanov. V prípade potreby si viete upgradnúť za akúkoľvek novú vidlu, keďže rám má stĺpik A-head (vidla je straight, od výroby to tam montovali s nejakým adaptérom).

Na biku je ďalej upgradnuté - riadidlá BBB BHB-11 ASCENSION, pedále HT pa-12a v neónovej farbe, sedlo Wittkop Race TWIN MEDICUS 7.0 Gel. Taktiež je obutý na ešte "chlpatých" plášťoch Continental Cross King 29x2.3kevlar Tubeless Ready. Rovnako je tesne pred fotením nahodená nová reťaz, tá bola menená pravidelne.

K bicyklu dám aj náhradnú pätku prehadzovačky, je naozaj veľmi mierne ohnutá, ale pri dlhšom výjazde keď odtrhnete predhadzovačku zachráni krk.

Bike má v podstate len kozmetické vady, bežné škrabance, oderky od kamienkov, doporučoval by som len výmenu bowdenov/laniek (nemenili sa od kúpy) a nastavenie radenia, keďže posledný rok len oddychoval. Bike je spoľahlivý, hravý, zvládol so mnou od XC cez cyklotrasy po kysuciach až po flowtraily v Brne.

Modelový rok: 2018
Počet prevodov: 3x9
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 80 - 100 mm
Priemer kolies: 28"/29"
Materiál: hliník
Sada: Shimano Alivio
Veľkosť: L
Farba: červená
Výrobné číslo bicykla: AJ60904735

list Spolu inzerátov: 4
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 339
26. 10. 2023
Dakujem, vsetko OK. Tovar presne podla popisu, Prijemne jednanie, rychle odoslanie. Hodnotim jednickou.
27. 04. 2023
10/10

Hamax Smiley + tyč pre malé rámy

Ahoj, predám túto čisto novú detskú sedačku hamax smiley, bola 3x vyskúšaná, no bohužial ani na jeden (1 trailový a 1 malý rám) nesedí v dostatočnej výške nad zadným kolesom. K sedačke je pôvodná tyč + dokupovaná tyč pre malé rámy resp. rámy kde sedačka potrebuje byť vyššie viď odkaz (https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/detske-sedacky-a-voziky/prislusenstvo/hamax-vzpera-sedacky-kisssleepysmiley-pre-male-ramy.html). Len osobný odber.
35 
keyboard_arrow_up