Predám dámsky horský bicykel

Cena: 180 
Doklad o kúpe: Áno

Dobrý deň

Predám dámsky horský bicykel . Veľkosť rámu ,,M" . Počet prevodov 3x7. Bicykel je novo vyskladaný-nejazdený. Nie je potreba žiadnych investícií. Všetko plne funkčné. Treba vidieť. .

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 3x7
Brzdy: V-brzdy
Priemer kolies: 26"
Materiál: oceľ
Sada: Shimano Alivio
Veľkosť: M
Farba: sivá

list Spolu inzerátov: 43
check_circle Aktívne inzeráty: 6
visibility Zobrazenia inzerátov: 29 951
07. 10. 2022
Som spokojný s predajcom aj s bicyklom

Bicykel - po kompletnom servise

Zdravím, Predám tento bicykel v perfektnom stave. Bicykel je po kompletnom servise, všetko je nastavené- stačí nasadnúť a jazdiť. Na bicykli sú nové bowdeny, lanká, gripy, nové plášte, sedlo, reťaz, stred.... v kolesách nové osky, všade natlačená nová vazelína. Na bicykli nie je potrebná žiadna ďalšia investícia.
125 

Bicykel-po kompletnom servise

Zdravím, Predám tento bicykel v perfektnom stave. Bicykel je nanovo vyskladaný, všetko je nastavené- stačí nasadnúť a jazdiť. Na bicykli sú nové bowdeny, lanká, gripy, nové duše. Stredové zloženie rozobrané na novo namazané z novými guličkami, v kolesách nové osky, všade natlačená nová vazelína. Na bicykli nie je potrebná žiadna ďalšia investícia. V prípade rýchleho a rozumného jednania možnosť dohody na cene.
100 

Bicykel- po kompletnom servise

Zdravím, Predám tento bicykel v perfektnom stave. Bicykel je po kompletnom servise, všetko je nastavené- stačí nasadnúť a jazdiť. Na bicykli sú nové bowdeny, lanká, gripy, nové pedále. Stredové zloženie rozobrané na novo namazané s novými guličkami, v kolesách nové osky, všade natlačená nová vazelína. Na bicykli nie je potrebná žiadna ďalšia investícia. V prípade rýchleho a rozumného jednania možnosť dohody na cene.
100 
keyboard_arrow_up