Nukeproof Scout 275 custom

Cena: 2 150 
Doklad o kúpe: Áno

Nazdar, silno rozmyslam nad predajom tejto mojej strely. Je to Nukeproof Scout 275 modelovy rok 2020, povodne vo vybave race. Bol kupeny v Bratislave v bajky.sk. Mam ku nemu doklad o kupe, je este v zaruke. Ram je bez prasklin, je zial odrety z pouzivania kedze som ho nemal vo folii :(
Co sa vybavy tyka, jedine co na nom zostalo z povodnej je pohon a to tiez len radenie a prehadzovacka, je to deore 5000, su samozrejme aj lepsie ale mne bohato postacovalo a fungovalo bez problemov. Kazeta je deore 5100 a kluky tiez deore 5100. Brzdy su tiez od Shimana a to mt520, 4 piesty na 203mm kotucoch aj vpredu aj vzadu. Okrem radenia su este seriove aj rajdy a predstavec od Nukeproof, sirka rajdov je 780mm. Pruzenie je Sr Suntour Auron 35 EQ PCS so zdvihom 160mm. Nastavenie vysoko aj nizko rychlostnej kompresie a rebound. Vidla je najnovsia cast biku, kupena v januari tohto roku. Predne koleso je Remerx 2030 s nabojom WTB Serra zo serie, obuty je na nom Assegai 2,6 maxxterra. Zadne koleso je Dartmoor thunder s nabojom Hope PRO 4, obuta je na nom DHR II 2,6 Dual comppund spolu s insertom Rival. Teleskopka je BrandX Ascend 150mm a sedlo Nukeproof.
O bike bolo pravidelne starane, vsetky komponenty, okrem tych zo serie maju 1 sezonu a bolo o ne dobre starane. Ram je ako som spominal poskrabany a na zadnom kolese by sa nasli nejake chybicky, ale inak je bike v perfektnom stave. Dovod predaja je, ze som donho uz nasypal dost penazi a kedze uz som sa trosku jazdenim posunul, chcem prejst na fulla a dufam ze tento bike spravi radost niekomu inemu. V pripade zaujmu nevahajte pisat, poslem dalsie foto a zodpoviem co Vas bude zaujimat. Dohoda bude mozna.

PS: Na fotkach je stara kazeta a stary predny plast.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 1x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Sada: Shimano Deore
Veľkosť: L
Farba: modrá

list Spolu inzerátov: 12
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 316
keyboard_arrow_up