Predám Horský Bicykel

Cena: 320 
Doklad o kúpe: Nie

Dobrý deň,
Predám horský bicykel Leader fox. Veľkosť rámu ,,M" . Počet prevodov 3x8. Predná vidlica RST, zdvih 70 mm. Je vo veľmi zachovalom stave. Nie je potreba žiadnych investícií. Všetko plne funkčné. Treba vidieť. Dohoda možná.

Počet prevodov: 3x8
Brzdy: V-brzdy
Zdvih vidlice: 50 - 79 mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: hliník
Sada: Shimano Alivio
Veľkosť: M
Farba: číra

list Spolu inzerátov: 44
check_circle Aktívne inzeráty: 6
visibility Zobrazenia inzerátov: 31 489
07. 10. 2022
Som spokojný s predajcom aj s bicyklom

Trek seriesB- nový

Zdravím, Predám tento novo vyskladaný bicykel Trek series B. Rám je hliníkový- jedná sa o najľahší hliník-ALPHA ALUMINIUM. Veľkosť je 19,5. Bicykel je novo vyskladaný takže nebolo na ňom jazdené a takmer všetky komponenty sú na ňom nové- je v 100% stave. Nová kazeta, reťaz, kľuky, pedále, komplet nové brzdy, nové plášte všetky bowdeny a lanká vymenené. Novo vypletené kolesá- náboje shimano. Prevody 3x8, prehadovačka shimano alivio, prešmykač shimano. Nie je potreba žiadnych investícií. Treba vidieť. Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda na cene možná.
275 

Bicykel - po kompletnom servise

Zdravím, Predám tento bicykel v perfektnom stave. Bicykel je po kompletnom servise, všetko je nastavené- stačí nasadnúť a jazdiť. Na bicykli sú nové bowdeny, lanká, gripy, nové plášte, sedlo, reťaz, stred.... v kolesách nové osky, všade natlačená nová vazelína. Na bicykli nie je potrebná žiadna ďalšia investícia.
125 

Bicykel-po kompletnom servise

Zdravím, Predám tento bicykel v perfektnom stave. Bicykel je nanovo vyskladaný, všetko je nastavené- stačí nasadnúť a jazdiť. Na bicykli sú nové bowdeny, lanká, gripy, nové duše. Stredové zloženie rozobrané na novo namazané z novými guličkami, v kolesách nové osky, všade natlačená nová vazelína. Na bicykli nie je potrebná žiadna ďalšia investícia. V prípade rýchleho a rozumného jednania možnosť dohody na cene.
100 
keyboard_arrow_up