Ghost Lector vyskladaný

Cena: 800 
Doklad o kúpe: Áno

Ahojte,

po dlhej úvahe som dospel k záveru, že predám túto moju srdcovku… Ide o bike, ktorý som skladal ak sa dobre pamätám v roku 2016. Samozrejme, že tie bežné spotrebné komponenty sú pravidelne menené, ale základ sú modelové roky cca 2013-16. O bike je prvotriedne starané, min 1x ročne bol robený kompletný servis, a samozrejme, pri každom probléme vždy keď bolo treba. Nepredáva sa mi ľahko, pretože som do neho nalial nemalé peniaze, a mám s ním veľa odžité, veď to poznáte… Ale je fakt, že posledné roky na ňom sedím len párkrát za rok… Teda iba platím servis a prakticky ho nevyužívam…


Ide o bike postavený na KARBÓNOVOM 26” tkovom ráme veľkosti 20.5” (52cm) GHOST LECTOR 7700 (2013). Rovnako tak taper FOX VIDLICA KASHIMA 32, CTD systém, 100mm zdvih, je modelový rok tiež 2013. Rajdy 420 mm aj sedlovka sú hliníkové, zn. ghost (zámer to bol zladiť). Čo sa týka pohonu, je to 2x10 POSTAVENÝ NA SLX/XT komponentoch z tej doby. Myslím, že prehadzovačka, kľuky a prevodníky sú XT, prešmyk, radenie a brzdy komplet SLX. Stred hollowtec II. KOLESÁ FULCRUM RED POWER XL sú síce hliníkové, ale s menším počtom špajdlí (asi 24?). Opäť teda aj trošku dizajnovka. Predné je na pevnej osi, zadné klasika rýchloupikák. Mám na nich nahodené plášte SCHWALBE BLACK JACK (2.1x26, ale opticky pôsobia širšie než klasické 2.1) SEDLO Ritchey je čisto karbonové, teda pre niekoho asi celkom trestná lavica, ale mne to vyhovuje. Veď to je keď tak nejmenej zmeniť… Bike predávam bez pedálov (ale eventuálne sa o tom môžeme porozprávať, ide tiež XTčkové SPD).


Aj keď drvivá väčšina komponentov bola kúpená ako NOVÉ KUSY, v ZÁRUKE už nie je nič, aj rám si už odbil svojich 5r. …každopádne, je to fakt srdcovka, a keďže som detailista a minimalista, bavil som sa s takými vecami, aby lanká boli čierne (teflónové) vrátane koncoviek, bowdeny 2-farebné, aby dobre zapadla aj vidlica a pod. Aby tam bolo čo najmenej vecí, radenie s brzdami je na jednej objimke: I-spec B typ ak si dobre pamätám. Teda nemá ukazovanie, ale pôsobí to veľmi minimalisticky. …toto všetko asi dosť opisuje môj vzťah k tomu bajku, naozaj oň bolo starané ako v perinke a je napriek svojmu veku v absolútne top stave. Aj tento rok bolo menených viacero tých bežne spotrebných komponentov ako reťaz, jeden z plášťov, niektoré ložiská, gripy, bola robená aj generálka vidlice..


Je fakt, že ide o 26” HTčkový rám, ktorý sa dnes už tak neteší popularite, a je teda trošku old school… Ale možno niekoho osloví. Možno stredne náročný bajker dospelák, prípadne náročnejší mladý cyklista si tu určite príde na svoje. S kúskom techniky sa dá na ňom naozaj dobre vyblázniť ;)


Ako som písal, je v top stave (naposledy servisovaný na komplet v auguste tohoto roku). Má svoje muchy samozrejme, kde tu nejaké škrabance a známky používania. V najbližších 1-2 rokoch bude možno treba nejaké veci opäť vymeniť, aby hladko šľapal... Ale to sú detaily, tak to tu ani nejdem rozpisovať. Môžeme sa o tom pobaviť v súkromnej komunikácii.


V prípade záujmu pošlite mail/sms alebo zavolajte. Každopádne, ideálne by som sa stretol. Chcel by som, aby ste si bike vyskúšali, pozreli naživo a vyhli sa tým eventuálnym nedorozumeniam. Ďalšie info / foto keď tak pošlem do správy :)

Počet prevodov: 2x10
Zdvih vidlice: 80 - 100 mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: karbón
Veľkosť: L
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 12
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 10 449
keyboard_arrow_up