Ghost Square Cross 4.8 AL

Cena: 650 
Doklad o kúpe: Nie

Ponúkam trekkingový resp. krosový bicykel Ghost s rovnými riadidlami a rohami. Bol kupovaný v 04/2020 (najazdených má cca. 2000 km) a mám k nemu doklad o kúpe ako aj záručný list.

Bicykel predávam s pedálmi Shimano, ktoré možno využívať s klasickou obuvou alebo SPD tretrami. Okrem toho má bicykel namontovaný aj stojan a 2 košíky na fľašu. Takisto má bicykel namontovaný aj zadný nosič, ku ktorému vám dám aj tašku viď. obrázok. Ďalej je na bicykli aj zvonček.

Bicykel je vo veľkosti S (výška cca. 162 cm). Dôvodom predaja je, že som si kúpila gravel bicykel so športovejším posedom. V prípade záujmu odber možný osobne v Bratislave Ružinove alebo v Šamoríne. Platba je možná v hotovosti alebo vopred na účet. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.

Inzerát je aktuálny do zmazania.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 1x12
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Materiál: hliník
Farba: červená

list Spolu inzerátov: 20
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 054

WTB Riddler TCS Light, 700 x 37c, tubeless ready

Ponúkam gravel plášte WTB Riddler TCS Light, 700 x 37c, tubeless ready. Jazdilo sa na nich 1 sezónu (2023). Dôvod predaja je prechod na tenšie cestné plášte. Dezén je vo veľmi dobrom stave. Cena je za oba plášte spolu. V prípade záujmu odber možný osobne v Bratislave (Nivy), Šamoríne alebo poštou. Poštovné je 4€. Platba je možná v hotovosti alebo vopred na účet. Ak by ste mali záujem o dobierku tá je za poplatok 1 €. Inzerát je aktuálny do zmazania. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
18 
keyboard_arrow_up