4iiii Fliiiight

Cena: 500 

Predam Smart trenazer 4iiii Fliiight trenazer. Nastupca Stac Zero a Stac Halcyon. Funguje na zaklade magnetickeho odporu pri pouziti rafikov s hlinikovou brzdnou plochou (zaroven aj podmienka pre odpor). Idealny pre treningy v Erg mode, alebo volnej jazde pri konstantnej zatazi trenazera. Nie je idealny pri simulacii sklonov v online simulatoroch. Jazdil som na predchodcoh od Stacu + tomto cez 3 roky (Fliiiight len posledny rok). Samotny trenazer nevytvara ziadny hluk ani vibracie. Retaz a pedalovanie vytvaraju podla toho ako dobre mate vycistene, namazane a naladene (prehadzovac/presmyk). Uroven hluku je ±55db u mna doma. Pre porovnanie Neo 2t ma hluk ±57db. Tichsi trenazer nenajdete.

Jazdil som na tom hlavne Zwift treningy (ERG mode) medzi 200w a 380w, par minutove intervaly medzi 380 a 550w, a kratsie sprinty aj cez 1200w. Zataz poskytne vystacujucu, pre kazdu uroven cyklostov.

Ma Bluetooth a Ant+ prepojenie (cyklopocitace, mobily, tablety, pocitace prepojit nie je problem) (aj bez pouzitia Ant+ dongle-u)

Zlozeny je siroky menej ako 10cm.

Predavam pretoze si chcem zaobstarat vyssiu radu direct drive trenazera.

Ak mate otazky rad odpoviem.

Objednavane bolo minuly rok z UK kedze vtedy este na SK trhu nebol.

Teraz vidim ze je v ponuke aj na MTBikery aj ked nedostupny.

https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/4iiii-fliiiight-smart-trainer.html

list Spolu inzerátov: 41
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 28 557
24. 03. 2021
rychla komunikacia , ochota poslat na dobierku , celkovo velka spokojnost
keyboard_arrow_up