Zipp 454 NSW Carbon Clincher

Cena: 2 100 

PREDANÉ
Zapletané kolesá Zipp 454 NSW Carbon Clincher
Kolesá Zipp 454 NSW dosiahli novú úroveň aerodynamickej efektívnosti a stability v bočnom vetre, ktorá výrazne predčí kolesá s konvenčným tvarom. Zvlnený profil ráfika s výškou 53/58mm bol inšpirovaný niektorými z najelegantnejších riešení, ktoré príroda vymyslela a kombinuje ich s inžinierskou presnosťou našich výrobných postupov. Výsledkom je bezkonkurenčná odolnosť a výkonnosť, pretože úroveň AeroBalance ™ tejto sady kolies je najvyššia, aká kedy bola dosiahnutá. 454 NSW sú najpokročilejšie kolesá so strednou výškou ráfika pre univerzálne použitie na ceste.
Nové kolesá Zipp 454 NSW sú vybavené sadou nábojov Cognition ™, exkluzívne určených pre rad NSW, takže šliapanie do pedálov aj voľnobeh sú maximálne efektívne. Naša technológia Axial Clutch ™ umožňuje západky voľnobežky pracovať len s polovičným mechanickým odporom v porovnaní s konvenčnými 3-západkovými nábojmi.
Kolesá 454 NSW sú vybavené našou špeciálnou a bezkonkurenčne najvýkonnejší brzdnou plochou Showstopper ™ z karbidu kremíka, ktorá umožňuje brzdiť neskôr s väčšou brzdnou silou a lepšou kontrolou bez ohľadu na počasie alebo dĺžku zjazdu.
Najpútavejšiou a funkčne najdôležitejšiou inováciou na ručne vyrábaných 454 NSW je technológia Sawtooth ™. Tento patentovaný nový tvar ráfika umožňuje niečo, čo konvenčné aero kolesá nie sú schopné dosiahnuť; znižujú súčasne odpor vzduchu aj jeho bočnú silu, a kolesá 454 tak môžu dosahovať najlepšie možné výsledky v stabilite kolies v zmysle AeroBalance ™ (pôsobisko tlaku, vzniknuté vírenie, bočné sila). Sawtooth je schopný to dosiahnuť vďaka sérii patentovaných výbežkov ( hrboľov ) HyperFoil ™ pozdĺž vnútorného oblúku ráfika, ktoré majú tvar plutvy a spoločne s novými HexFin ™ ABLC jamkami sa starajú o vylepšené prúdenie vzduchu. Výsledkom je najvýkonnejšia sada zapletených kolies Zipp v histórii, ktoré nielen znižujú odpor vzduchu, ale zároveň znižujú aj bočnú silu zo všetkých uhlov bočného vetra. Toto je nesmierne dôležité, pretože vyšší uhol bočného vetra spôsobuje najväčšie ťažkosti pri ovládaní bicykla.
- Karbónové plášťové kolesá
- AeroBalance
- Hyperfoil ™
- Výška ráfika: 53/58 mm
- Maximálna šírka ráfika: 27.8 mm
- Šírka brzdnej plochy: 26.4 mm
- Vnútorná šírka ráfika: 17 mm
- Počet drôtov v prednom kolese: 18
- Počet drôtov v zadnom kolese: 24
- niple Sapim® s mechanizmom secure-lock
- Drôty Sapim® CX-Ray®
- Sada nábojov Cognition ™ s technológiou Axial Clutch ™
- Gradfika Impress ™
- HexFin ™ ABLC povrch ráfku
- Showstopper ™ brzdná plocha
- Celková hmotnosť setu zapletených kolies : 1525gr
- Predné koleso : 690gr
- Zadné koleso : 835gr

https://www.youtube.com/watch?v=9I3pnXWpDvI

Pravidelná kontrola a servis.
* plášte Vittoria Corsa G2.0 28mm TLR, duše Tubolito Tubo Road

list Spolu inzerátov: 77
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 109 147
keyboard_arrow_up