Campagnolo Bora One 35 AC3 Dark plášťové

Cena: 1 290 

Predám perfektné zapletané kolesá Campagnolo Bora One 35 AC3 Dark plášťové. Nájazd cca 3000 km. Bezchybný 100% stav bez najmenšieho škrabanca. V záruke do 30.01.2023. Kupované v MTBIKER. Preferujem osobný odber.








POPIS:
Zapletené kolesá Bora One 35 : prednosťou týchto skvelých zapletených celokarbónových kolies je predovšetkým 35mm vysoký, ručne vyrábaný, ráfik. Tieto kolesá vedia vyhrávať do kopca a rovnako tak aj v šprinte. Práve vďaka svojej výške 35mm sú tieto kolesá naozaj univerzálnou voľbou v prípade, že chcete mať iba 1 pár kolies. Šírka ráfika 24,5mm ( oproti pôvodným 20 mm ) výrazne zvyšuje komfort jazdy. Vďaka vysokým ráfikom a zvýšeným prírubám nábojov kolesa zároveň poskytujú vysokú torznú tuhosť a zrýchlenie. Grafika kolies ( polepy ) je umiestnená pod finálnou povrchovou úpravou ráfika. Umiestnenie pod finálnu vrstvu dodáva polepom vysokú mechanickú odolnosť, vrátane odolnosti voči UV žiareniu. Predné koleso je zapletené radiálnym výpletom a G3 výplet je použitý pri zadnom kolese. Duralové náboje obidvoch kolies sú osadené USB keramickými ložiskami, ktoré výrazne redukujú trenie ložísk nábojov.
Novinkou je úplne nová úprava brzdovej plochy ráfika s označením AC3 (All Condition Carbon Control). Táto nová úprava brzdovej plochy zvýšila brzdný účinok kolies za mokra o neuveriteľných 47% a za suchých podmienok o 3%. Ďalšou technickou úpravou je zmena rádiusu v najvyššom bode ráfika na rozmer 5,5 mm. Táto úprava umožnila vylepšiť už tak skvelé aerodinamické vlastnosti týchto zapletených kolies.
PROFIL: 35mm
PREVEDENIE: plášťové, orech Campagnolo ( možné dokúpiť Shimano orech )
NÁBOJE: telo náboja a oversize stredová os aluminium
RÁFIK: carbon
VÝPLET: aero drôty (CrMo) s antirotačními niplami, predný výplet: 18 drôtov / zadný výplet G3 21 drôtov
hmotnosť: 1405gr
DOPORUČENÉ POUŽITIE: profesionálna závodná cyklistika, všetky traťové profily
Balenie : predné a zadné koleso + rýchloupínacie tiahla, 2ks obalov, 4 ks brzdových špalkov pre karbonové kolesá

Materiál: karbón
Pre brzdy: Ráfikové

list Spolu inzerátov: 25
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 15 579
14. 11. 2023
zatiaľ dnes prvá jazda a v pohode, na seróznejšie hodnotenie treba aspoň mesiac jazdenia, pre shimano kolesá som sa rozhodol kvôli dostupnosti náhr. dielov, aj po rokoch možno zohnať komponenty tohto výrobcu, čo sa o iných konštatovať nedá
20. 11. 2023
Všetko OK
24. 11. 2023
super predajca, rychle dorucenie, odporucem :)))
keyboard_arrow_up