Predám sedlo na bicykel

Cena: 15 

Dobrý deň,

predám sedlo Corratec Viscount (nemecká značka). Sedlo je úplne nové. Šírka sedla je 143mm. Nesadlo mi. Cena je pevná. Inzerát je platný do zmazania. Len osobný odber BA.

list Spolu inzerátov: 124
check_circle Aktívne inzeráty: 9
visibility Zobrazenia inzerátov: 50 054

Shimano Md88

Dobrý deň, predám použité, zároveň zachovalé a nepoškodené MTB tretry Shimano MD88. Veľkosť topánky je 45 (28,5cm). Nakoľko shimano tretry su kupujú vždy o číslo väčšie, tretra je pre veľkosť nohy 44. Inzerát je platný do zmazania. Len seriózny záujem. Cena je pevná.
30 

Bianchi Methanol CV 9.5

Dobrý deň, predám túto pretekársku raketu Bianchi Methanol CV 9.5. Rám je karbónový Countervail, vo veľkosti L (moja výška je 185cm). Bicykel je kompletnej výbave shimano XT, 1x12sp. Prevodník Absolute black XT 32T. Kazeta Shimano Deore 10 - 51z. Reťaz KMC (v dobrom stave, nevyťahaná). Bicykel je podľa môjho názoru je veľmi dobre sprevodovaný nakoľko sa na ňom jazdí perfektne aj na asfalte. Vidlica je vzduchová, od výrobcu Manitou R7 Expert (zdvih je nastavený na 110mm), ovládanie z korunky vidlice, 3 polohy. Vidlica je nastaviteľná z 80mm - 120mm. Radenie XT, možno radiť duálne, tzn., podradiť je možné smerom k sebe alebo od seba, v závislosti od komfortu. Brzdové páky taktiež XT, kotúče boli menené za Galfer (predný v priemere 180mm, zadný 160mm). Menené boli aj platničky od výrobcu Galfer. Boli menené kolesá za karbónnové Nextie, vnútorná šírka 30mm, asymetrické. Vpredu náboj DT Swiss 240, vzadu DT Swiss 350. V zadnom kolese je insert Rival (kolesá sú bezdušové) a teleskopická sedlovka (Kind Shock Lev Integra 272mm, 100mm, celková dĺžka 410mm, dĺžka zasunutia do rámu je 255mm, offset 0mm). Na ľavej kľuke je namontovaný powermeter Inpeak. Funguje ako hodinky, odskúšal som ho (spárovanie bezproblémové, rovnako tak aj aplikácia funguje). K bicyklu pridám aj pôvodnú pevnú karbónovú sedlovku Tec (272mm, s dĺžkou 400mm, offset 20mm). Na ráme bicykla je pár škrabancov, nič vážne, na vlastnosti jazdy a kvality rámu nemá žiadny vplyv. O bicykel sa riadne starám, výnimkou nie je ani tento. Momentálne nie je potrebná žiadna investícia. Bicykel je obutý vpredu (Vittoria Barzo 2,25, vzadu Vittoria Mezcal 2,25). Bol vymenený kokpit, predstavec je momentálne o dĺžke 80mm, uhol +-6°, rajdy sú karbónové Newmen Advanced Carbon (zdvih 10 mm, Backsweep 8°, Upsweep 8°), upravené na šírku 700mm. Pôvodné rajdy boli tiež o šírke 700 mm. Veľmi dobre sa s touto šírkou ovláda bicykel. Súčasťou bicykla nie je snímač rýchlosti/vzdialenosti a sedlo. Sedlo bude nahradené iným. Bicykel je vo veľmi dobrom stave, predávam ho za uvedenú cenu. Aj napriek svojmu veku, je to stále mašina, ktorá má svoju hodnotu, preto prosím, len vážny záujem. Inzerát je platný do zmazania. Súčasťou predaja sú aj hliníkové kolesa - komplet. Len osobný odber, nie dobierka. Ak máte záujem, kľudne príďte pozrieť a zodpoviem doplňujúce otázky. Cena je pevná.
2 500 

Santini

Dobrý deň, predám tieto nohavice v zachovalom stave. Nie sú poškodené, ani vyťahané. Samozrejme sú opraté a pripravené pre potenciálneho záujemcu. Nakoľko ide o značku Santini, nohavice budú viac-menej určené pre človeka, ktorý zvykne nosiť cyklo nohavice vo veľkosti M. Inzerát je platný do zmazania. Len seriózny záujem. Cena je pevná vrátane dobierky.
30 
keyboard_arrow_up