F O X Dhx2 - 2-pos - 216x63

Cena: 555 

Zdravim o5 milovnikov fajnoveho odpruzenia. Tlmic kupeny na jesen 2016 a mierne potuneny. Som 1.majitel, mam zarucny list. Tlmic som jazdil rok a to rovnako ako moju DVO Emerald, cize som ho striedal na bicykli s inym tlmicom podla potreby. Nema ani 1 skrabancek - je ako novy. Takto vyskladany ma hodnotu cez 900 Eur. Nastavenia rychleho a pomaleho odskoku, taktiez rychlej a pomalej kompresie, predpetie pruziny, naviac ma extra packu uzamykania - tlmic stvrdne na kamen. Pre enduro je to super - mas DH pretekarsky tlmic, s ktorym sa bezproblemov dostanes na akykolvek kopec. Pruzina je tu specialna FOX SLS 500x2,7 (ocelova, ale vahovo rovnaka ako titanova). Tlmic je omnoho lahsi oproti inym pruzinovym tlmicom. Povlak na piestnici nie je Kashima, ale TiN - vraj to ma mensie trenie. Pod pruzinou je lozisko Nukeproof, co este pridava na citlivosti. Puzdra v okach su obe FOX s ocelovou trubickou (u mna najlepsie puzdra) 22,2x8 mm. Ak si vsimnete, tak na expanzke je klasicky motorkovy ventil - da sa upravovat tlak vzduchu v expanzke, co meni celu charakteristiku tlmenia. Taktiez sa tlmic da rozobrat doma a urobit servis. Mam aj manual ako na to. K tlmicu dam original krabicku, original viecko expanzky, balenie valcekoveho loziska Nkeproof, zarucak FOX. Moje cislo: ***** . Ak Vam nebudem dvihat, napiste prosim SMS. Mozete aj mailovat. Cena je pevna. Info o tlmici: http://www.ridefox.com/family.php?m=bike&family=dhx2

list Spolu inzerátov: 49
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 38 636

Fox Float X2 2021 Factory Trunnion 205x65

Cukrikovy stav, ziadne tukance, skrabance, oderky. Som 1. majitel, doklad o kupe mam, kupovany zo Slovkolexu. S packou na uzamykanie. Oranzovy custom polep vzduchovej komory - ak by sa niekomu nepacil, mam doma original polep - cierno sedy s oranzovym logom. Aktualne je na servise v Slovkolexe, cize tlmic dostanes cerstvo po full servise a daju do nho sadu tesneni 2024-su ine ako starsie rociky, cize zavzdusnovaniu koniec. ...Tlmic mam uz doma zo servisu, cena bola 144e. Doklad o servise mam. Bez vloziek v oku tlmica. Tlmenie VVC, 2 kompresie a 2 odskoky. Spekulanti nekontaktujte ma, dakujem.
500 

Fox 38 29" 180 mm Factory 2021

Cukrikovy stav. Ziadne skrabance, oderky, tukance. Som prvy majitel, kupoval som priamo zo slovkolexu, doklad o kupe mam. Najlepsia vidlica, aku som kedy mal. Moj milasik. Po servise spodnych noh a vzduchovej komory. Potunena - chodi este o nieco citlivejsie ako bezna 38 Factory. Oska Kabolt, ale mam k nej aj klasiku s rychloupinakom. V krku jezka nevozim, ani som ho tam nikdy nenarazil ale dam ho ku vidlici. Rovnako tokeny. Tlmenie FIT Grip2 - dve kompresie a dva odskoky. Preferujem osobny odber. Spekulanti nekontaktujte ma, dakujem.
700 
keyboard_arrow_up