Elka Stage 5 241x76mm - TOP stav

Cena: 180 

Predám TOP tlmič Elka, menej známy v našich končinách, jedná sa o Hand Made výrobok z Kanady, predávaný tiež pod značkou MRP RAZE 2CR, pre ktorú to ELKA vyrába. Tlmič je v skvelom, zánovnom stave, jazdený pár jázd, teda vyskúšaný. Nastavenie pomalej/rýchlej kompresie a odskoku.Tlmič je neskutočne citlivý, nezažil som citlivejší tlmič a to som mal hádam všetko z tých "komerčných" ako Fox RC4/DHX5, Rockshox Vivid R2C, Manitou Revox, Marzocchi Roco, Cane Creek DB a pod., možnosť aj dohladať na to info na nete.

Bežná cena tlmiča 450€+, predám za 180€. Písať prosím na email. Vážnemu záujemcovi poskytnem tel. kontakt na vyžiadanie. Možnosť aj poslať, ale len po uhradení minimálne zálohy vopred na účet, čisto na dobierku neposielam.

list Spolu inzerátov: 231
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 241 175

Giro Remedy S

Predám staršiu prilbu Giro Remedy vo veľkosti S, prilba neprasknutá no nesie viac známok používania, puknutý šilt. Vnútro vypraté, prilba 10+ rokov leží na poličke nenosená. Niekomu môže ešte dobre poslúžiť. PC 4500SK, predám za 15€, osobný odber alebo packeta/zásielkovňa. Poprosím len seriózny záujem.
15 

661 Flight Carbon/Kevlar

Predám TOP model prilby SixSixOne , model Flight, jedná sa o karbon/kevlarovú prilbu primárne určenú pre MX, no jazdila ju aj zjazdová legenda Aaron Gwin napr.. Veľkosť S (pocitovo skorej M, iné prilby mám M-ká). Prilba ma "Ečkovu" certifikáciu, takže možnosť použiť aj na MX, štvorkolky, motokáry a pod. pre max. ochranu hlavy ... Veľmi príjemné vnútro, makké, semiš ... K prilbe pridávam úplne nové vnútro v hodnote 50€, nový šilt, náhradný šrób, vrecko na prilbu, manuál. Cena tejto prilby sa kedysi pohybovala na Slovensku okolo 11-12 tisíc korún. Roky leží na poličke, som 1. a jediný majiteľ. Predám komplet za 70€. Poprosím len seriózny záujem.
70 

Scott Spectre M Carbon

Predám kvalitnú karbónovú prilbu Scott Spectre vo veľkosti M, je to v skutočnosti pribla THE One (kedysi priamy konkurent TLD D2 Carbon). Prilba v zachovalom stave, ľahká, pevná, dávam k nej úplne nové vnútro, nový šilt a vrecko, možnosť teda zrepasovať do takmer nového stavu. Jedna chyba, stratil som ľavý šrób na šilt, šilt drží aj bez toho. PC sa pohybovala niekde okolo 280-300€ . Cena 60€ za všetko. Poprosím len seriózny záujem.
60 
keyboard_arrow_up