Titanová struna RCS - 400x3.0

Cena: 70 

Predám kvalitnú ľahkú Ti pružinu výrobcu RCS – 400x3.0 vhodná na tlmiče o dĺžke 240mm. Váha pekných 312g. Pasuje na všetky známe značky ako FOX, Manitou, Cane Creek, Marzocchi, Elka a pod. NEPASUJE NA ROCK SHOX


Cena 70€. Kontaktovať poprosím mailom alebo SS, pri vážnom záujme poskytnem záujemcovi tel. č. na vyžiadanie. Najlepšie osobný odber. Čisto na dobierku neposielam, min záloha vopred na účet.

list Spolu inzerátov: 231
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 241 170

Giro Remedy S

Predám staršiu prilbu Giro Remedy vo veľkosti S, prilba neprasknutá no nesie viac známok používania, puknutý šilt. Vnútro vypraté, prilba 10+ rokov leží na poličke nenosená. Niekomu môže ešte dobre poslúžiť. PC 4500SK, predám za 15€, osobný odber alebo packeta/zásielkovňa. Poprosím len seriózny záujem.
15 

661 Flight Carbon/Kevlar

Predám TOP model prilby SixSixOne , model Flight, jedná sa o karbon/kevlarovú prilbu primárne určenú pre MX, no jazdila ju aj zjazdová legenda Aaron Gwin napr.. Veľkosť S (pocitovo skorej M, iné prilby mám M-ká). Prilba ma "Ečkovu" certifikáciu, takže možnosť použiť aj na MX, štvorkolky, motokáry a pod. pre max. ochranu hlavy ... Veľmi príjemné vnútro, makké, semiš ... K prilbe pridávam úplne nové vnútro v hodnote 50€, nový šilt, náhradný šrób, vrecko na prilbu, manuál. Cena tejto prilby sa kedysi pohybovala na Slovensku okolo 11-12 tisíc korún. Roky leží na poličke, som 1. a jediný majiteľ. Predám komplet za 70€. Poprosím len seriózny záujem.
70 

Scott Spectre M Carbon

Predám kvalitnú karbónovú prilbu Scott Spectre vo veľkosti M, je to v skutočnosti pribla THE One (kedysi priamy konkurent TLD D2 Carbon). Prilba v zachovalom stave, ľahká, pevná, dávam k nej úplne nové vnútro, nový šilt a vrecko, možnosť teda zrepasovať do takmer nového stavu. Jedna chyba, stratil som ľavý šrób na šilt, šilt drží aj bez toho. PC sa pohybovala niekde okolo 280-300€ . Cena 60€ za všetko. Poprosím len seriózny záujem.
60 
keyboard_arrow_up