Jagwire 1x Pro Shift cable radiaci kit

Cena: 13 

Nová zabalená set radiaca sada na 1x radenie. Bovdeny farba stealth black

Určenie: Radiace
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 96
check_circle Aktívne inzeráty: 10
visibility Zobrazenia inzerátov: 61 309
22. 12. 2023
Všetko prebehlo ako málo, spokojnosť.
26. 06. 2023
Spokojnosť, seriózny chalan.
Super jednanie a pokec. Viac takých fóristov.
25. 05. 2023
Vsetko OK.
14. 05. 2023
Čo sa týka Komunikácie prebehlo všetko v poriadku . Čo sa týka technického stavu komponentu ten je tiež v poriadku . Na známku 3 - 4 z piatich hodnotím optický stav lyžín . Predávajúci na to mohol upozorniť pri popise v inzeráte .
Budem reagovať k Vašej poznámke ohľadne ,,optického stavu lyžín´´ a dovolím si nesúhlasiť. Sedlo bolo používané o čom ste vedeli a ako viete upína sa za lyžiny. To znamená že už po prvom upnutí lyžín na akomkoľvek sedle už nikdy nebudú ako nové. Ale to že na nich bola stopa po upnutí nie je vada, ani optická (keďže po znovunamontovaní to nevidno), to musíte vedieť ak ste už jazdené sedlo niekedy videli. A posledná vec, ak to bol naozaj taký kozmetický problém, stačilo mi najskôr napísať a zobral by som ho naspäť aj keď nie som žiaden obchod... to ste ale neurobili, radšej ste to dali do komentáru. Nech sa darí.
20. 04. 2023
všetko v poriadku
všetko OK, beproblemový obchod
Bezproblémový trade
Hladký bezproblémový obchod, tak ako má byť.
17. 05. 2022
Rychla a bezproblemova komunikacia :)
Všetko bez problémov.
01. 02. 2022
Predavajuci sa chcel dresu zbaviť, tak ma oklamal s velkosťou, pisal som mu, že mám 90kg/180cm a napisal mi, že to by mi malo byť dobre. Realne to môže byť tak M-ko, Samozrejme bolo to bez bločku. Tak ho môžem teraz predávať ja, ale karma …
Tento čudák absolútne nereagoval na moje správy, iba dal negatívne hodnotenie. Dres bol veľkosti XXL, v popise som PRAVDIVO uviedol že reálne je to priliehavé L. Pri 95kg nosím 3XL z rovnakého modelu (čudákovi som poslal aj foto mojej hmotnosti). Nemôžem za to že mu nesadol, ale aj tak by som mu ponúkol vrátenie peňazí. Čo sa týka faktúry, povedal som mu že mám len elektronickú, ale keďže nereaguje, nemám mu ju kam poslať. Tohto kupujúceho teda absolútne neodporúčam, je schopný dať negatívne hodnotenie a rečičky o karme aj keď mu nesadne farba :) Ľutujem že som mu dal poštovné grátis.
14. 01. 2022
všetko podľa dohody, spokojnosť
Super, všetko bez problémov

Santa Cruz Nomad CC carbon

Predám enduro Santu Nomad v najvyššej úrovni karbónu CC, a krásnej farebnej kombinácii. Zdvih 165mm, zdvih vidlice 170mm. Výbava XT vrátane bŕzd, kotúče Icetech, odpruženie Rockshox, teleskopka Reverb, karbónové riadítka Easton, kolesá Hope vypletené na zlatých nábojoch Hope. Po servise, nové plášte Maxxis Minion DHF/DHR II 3C Maxx Terra, nová kazeta, reťaz, vymenené všetky ložiská v ráme. Na svoj zdvih ide parádne aj do kopca. Bez investície, iba jazdiť. Posezónna nízka cena, treba uvolniť miesto v garáži, najlacnejší karbónový SC v bazári, prosím len vážny záujem.
1 800 

Time Xpresso 12 Carbon/Titan 158g

Predám cestné nášľapné pedále Time Xpresso 12 s titanovou oskou a karbónovým telom. Váha 158g. Jedny z najľahších pedálov na trhu. Kufre sú v cene (nie sú na foto). Cena nových takmer 300€ https://www.all4cycling.com/en/products/pedali-time-xpresso-12-nero-rosso
120 

Prilba S-Works Evade 2 Sagan Edition

Specialized Sagan limitka, na slnku parádna. Veľkosť L.
240 
keyboard_arrow_up