2x Shimano Rt10 180mm

Cena:

Predam kotuce Shimano RT10 180 mm zhodene z noveho bicykla. Najazdene maju cca 20 km.
Osobny odber v Bratislave.

Priemer: 180 mm
Uchytenie kotúča: Centerlock

list Spolu inzerátov: 49
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 15 967

Prechodna bunda Rockrider XC velkost M cierna

Predam nosenu prakticku bundu do prechodneho obdobia Rockrider XC v cierno cervenom prevedeni. Viacero vreciek, ako na zips, tak aj otvorene. Je v bezchybnom stave, treba vidiet. Je k dispozicii na vyskusanie Bratislava-Raca, pripadne ak je zaujem, poslem cez Packetu v pripade uhrady postovneho vopred.
20 

Zimna bunda Btwin zlta velkost L

Predam zimnu bundu BTWIN vo velkosti L, zlta farba. Odopinacie otvory na prednej casti, reflexne prvky vpredu aj vzadu. Dve vrecka na zips a tri otvorene vrecka na chrbte. Malicko nosena, urcite este niekomu posluzi. Na zadnej strane je maly fliacik neviem od coho. Je k dispozicii na vyskusanie v Bratislave-Raca, viem poslat aj cez Packetu v pripade uhrady postovneho vopred, ak bude zaujem.
20 

Bunda do dazda Btwin fluo zlta velkost L

Predam velmi malo (asi 3 krat) nosenu bundu do dazda BTWIN vo velkosti L, uz dlhsie caka v skrini na noveho majitela. Nie je to uplne ta tenka plastenka, je pevnejsia. Ma vetraci otvor na hornej strane chrbta a na spodnej dvojite vrecko. Na fotke ta zlta nie je uplne ako nazivo, realne je to svietiva zlta farba. Je k dispozicii na vyskusanie v Bratislave-Raci, ak by bol zaujem, viem poslat aj cez Packetu v pripade uhrady postovneho vopred.
15 
keyboard_arrow_up