Nové Ergon GD1 Factory Slim gripy Orange

Cena: 30 

Nove zabalene mal som ich ako rezervne no netreba mi ich
Popis
Gripy Ergon GD1 Factory Slim s jasným určením pre gravity disciplíny s patentovaným tvarom, kde vonkajšia časť má väčší objem ako vnútorná. Užšia verzia 29-30,5 mm.
Gripy Ergon GD1 Factory s jasným určením pre gravity disciplíny s patentovaným tvarom, kde vonkajšia časť má väčší objem ako vnútorná. Unikátna guma vyrobená v Nemecku dodáva jedinečnú priľnavosť a spätný ráz, povrch gripu zaisťuje skvelý úchop.
Vnútorná zoštíhlená časť gripu zamedzuje nežiaducim pohybom ruky, zatiaľ čo odolná objímka na vonkajšej strane pevne fixuje grip proti pretočeniu alebo sklzu gripu po riadítkach.
Gripy GD1 Factory sú šetrné aj na karbónový riadidlách. Klasická verzia GD1 má oproti slim verzii väčší objem gripu a tým aj priemer, odporúča sa pre jazdcov s veľkosťou rukavíc L / XL alebo preferujúcich klasickú hrúbku gripu.
Rad: GD
Model: GD1 Factory Slim
Materiál: Custom Rubber Compound
Hmotnosť : 110 g
Priemer: 29 - 30,5 mm (kónický)
Priemer pre riadidlá: 22,2 mm

list Spolu inzerátov: 98
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 109 409
28. 11. 2023
Vsetko prebehlo v poriadku, ihned poslane na dobierku. Vdaka

Novy RRP Pro Guard Mini Bolt On predný blatník, čierny

Ostal mi nazvys netreba mi ho uz Veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. RRP Proguard Mini Bolt On je veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. Hoci má vysokú svetlosť, poskytuje tú najvyššiu možnú ochranu . Materiál, z ktorého je blatník ProGuard vyrobený, zabezpečuje mimoriadnu odolnosť a dokonalé uchytenie. Váha: 119 g Dĺžka: 388 mm Priama montáž do vidlíc Fox, Marzocchi, Ohlins, SR Suntour. Povodna cena 47 eur Blatnik vyzera a sedi fakt dobre
40 
keyboard_arrow_up