RaceFace Turbine R 35 - 40mm-fialový

Cena: 60 

kvalitny lahky predatavec mal som ho iba chvíľku na bajku nic mu nieje 100% stav dvovod predaja je prechod do inej farby.
Race Face vzal ich super populárny predstavec Turbine 35 mm a zvýšil hlasitosť na R. R znamená rally. Zvýšená sila na zvládnutie najtvrdšej agresívnej all mountain jazde v kombinácii s aktualizáciou na 0-stupňovú veľkosť pre optimalizované prispôsobenie a výkon. Tento predstavec stanovuje nový štandard v pomere hmotnosti a sily.
Presne opracované s hliníkom 7075 pre vysokú pevnosť a odolnosť proti únave pri veľmi nízkej hmotnosti. Blokovacia svorka tyče so 4 skrutkami zaisťuje vašu tyč a rozdeľuje zaťaženie preč od skrutiek a do tela.

Upnutie svorky na riadidlá:35 mm
Dĺžka predstavca:40 mm
Modelový rok:2021
Farba: fialová
hmotnosť:138 g
Povodna cena 110 eur
kupovany z Bike24

POZRI AJ MOJE OSTATNÉ INZERATY

Predstavec som ochotný vymenit iba za taky istý v ciernej farbe.

Uz som zisiel dost z povodnej ceny CENA JE PEVNÁ spekulanti nech mi nepisu

list Spolu inzerátov: 98
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 109 173
28. 11. 2023
Vsetko prebehlo v poriadku, ihned poslane na dobierku. Vdaka

Novy RRP Pro Guard Mini Bolt On predný blatník, čierny

Ostal mi nazvys netreba mi ho uz Veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. RRP Proguard Mini Bolt On je veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. Hoci má vysokú svetlosť, poskytuje tú najvyššiu možnú ochranu . Materiál, z ktorého je blatník ProGuard vyrobený, zabezpečuje mimoriadnu odolnosť a dokonalé uchytenie. Váha: 119 g Dĺžka: 388 mm Priama montáž do vidlíc Fox, Marzocchi, Ohlins, SR Suntour. Povodna cena 47 eur Blatnik vyzera a sedi fakt dobre
40 
keyboard_arrow_up