Predstavec Kellys 100mm

Cena:

Ahoj predam cisto nový predstavec zhodený ihneď po kúpe bicykla (kellys gate 30 L) , jedna sa o predstavec urceny na 31.8mm riaditka teda klasika a dlzka 100mm.

Dovod predaja od prveho sadnutia ma bicykel mi to bolo dlhé, kupil som hned kratší.

Predstavec je možné otocit pozitivne teda dohora a negatívne teda dodola viac xc posed...

Cena je 11€ vratane postovneho (nutne zaslat peniaze vopred na moj účet)

Dĺžka predstavca: 100 mm

list Spolu inzerátov: 221
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 102 630

Decathlon 700x38C (čisto nové)

Predám tieto plášte zhodené z krosového bicykla dôvod predaja je prerabka na bezdušaky , jazdene do max 50km ženou po meste, stav ako nový. Vhodne na treking, cross bike , fitness bike plaste maju drapave bocne vystupy cize v zakrutach podržia a stred behuna je hladký teda paradne odvaluje po asfalte , rozmer je 28/29 (700c) Idealne osobny odber moc sa to posielat neoplatí..
10 

Chranic chrbtice vhodny na traily

Predám tento dvakrát použitých chránič chrbtice bez akýchkoľvek známok používania. Moja výška je 182 cm . Odhadujem vhodne pre 172-190 cm. Popruhy na ramenách nastaviteľné, je to niečo ako tvrdnúca pena. Môžem poslať poštou. V prípade pošty platba vopred celej sumy nevyhnutná. Prípadne osobný odber v Nových Zámkoch. Mám aj chrániče na kolená minimalne pouzivane veljost L bezna doapelacka 7€a taktiež okuliare mx / zjazd 10€ 5x pouzite .. dokopy všetko 40€ + doprava napoly tj 42 s dopravou všetko. Dôvod predaja je že predávam aj bicykel , na ktorom som málo jazdil v podstate to už vôbec nevyužijem Platba vopred nutná
20 
keyboard_arrow_up