Páčkové radenie Alfine (Nexus)

Cena:

Predávam veľmi málo (300 km) používané radenie Alfine 8 spd (Nexus 8 spd)

- radenie sa dá použiť s Nexus nábojom, avšak pri zaradenom najľahšom prevode v prevodovke (1. prevod), bude radenie ukazovať najťažší prevod (8. prevod) kvôli reverznému ťahu lanka Nexus náboja oproti Alfine náboju.

Osobne mi páčkové radenie vyhovovalo výrazne viac ako otočné Nexus radenie.
(aj za cenu ukazovania iného prevodu)

Radenie a celá sada Nexus išla dole po 1100 km z môjho mestského bicykla, nakoľko mi doma zostalo 2x10 rýchlostné XTR radenie z horského bicykla. :)

Preferujem osobný odber, avšak pošlem aj poštou (7 € + poštovné cca 4 € ).

Sada: Shimano Nexus
Umiestnenie: Zadné
Počet prevodov: 1x8

list Spolu inzerátov: 47
check_circle Aktívne inzeráty: 8
visibility Zobrazenia inzerátov: 28 080
18. 10. 2023
Vsetko OK...dokonca aj s dovozom. Vdaka
04. 03. 2018
Spokojnosť.

Rock Shox Sid SL Select 29 100mm

Predávam svoju Rock Shox Sid SL Select 29", Charger RL, Solo Air 100mm. Vidlica je zhodená z môjho nového bicykla. Kupoval som novú vidlicu kvôli vyššiemu zdvihu, Predávam bez ovládania lock-outu z riadidiel. Dĺžka krku je približne 170 mm Vidlica má najazdených max 5 hodín, čo som si vyskúšal 100 mm zdvih. Na jednej nohe je trocha škrabnutá nálepka. Inak 100 % stav. Preferujem osobný odber, ale viem aj poslať.
350 

Kellys Soot Custom

Kellys Soot Custom Bicykel je postavený na úplne nových brzdových pákach a strmeňoch Sram Rival. Prehadzovačka a kľuky sú Sram Apex. Kazeta je SunRace. Bicykel je po kompletnom servise + nová omotávka, kabeláž, zadný kotúč, platničky. Všetko je na bicykli funkčné. Nie je potrebná ďalšia investícia. Len osobný odber, pri vážnom záujem viem doviesť v okolí Bratislavy, resp v okolí Kútov.
1 150 

Briko GT Team S (pánske/unisex)

Veľmi pohodlný a kvalitný dres v dobrom stave. - 100 % funkčný, na niektorých miestach sú možno drobné "žmolky". - silikónový pásik je ako nový - dres používaný pravidelne, ale nie veľa, mojou drahou. - praný najšetrnejšie ako je to možné :) - strih je športový, pomerne unisex. - nepredávali by sme, no červená už akosi neladí zo zvyškom. - strih sedí na postavu okolo 170-173 cm PS: ja mám rovnaký, výrazne viac jazdený a je to neuveriteľný držiak :) Rád pošlem packetou.
20 
keyboard_arrow_up