Favorit rám po prerabke

Cena: 60 

Zdravím, mam na predaj ram favorit, klasika veľkosť M/L. Ram bol detailne zbavený starého náteru a nastriekany novou farbou a následne lakom. Na ráme bolo po prerabke odjazdene cca 1800km bez problémov. Poskladaný bol na sade Compagnolo 2x9. Ram je upravený na klasické radenie z riaditok nie z trubky. Nalepky použité pod lakom su robené presne na mieru a k danej prerabke (farba, veľkosť,originalne dobové znaky).
Ram predávam s hlavovým zložením a rychloupinakom na sedlovke. Po tých km sú tam malé oderky, ktoré sa dajú po dohode odstrániť do nového stavu.
Osobne aj poštou, pri rychlom jednaní dohoda možná.

Veľkosť: 54

list Spolu inzerátov: 47
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 21 592
13. 10. 2021
Rýchla reakcia a pekne balenie

Predam mestky bicykel

Zdravím predám mestský bicykel 3 ročný veľmi málo jazdený. Je aktuálne po kompletnom servise (reťaz, lanka, bowdeny, mazanie...). Ideálny bicykel do mesta, na nákup, po hrádzi alebo s dieťaťom na vylet... ma 21 prevodov a odpruženu prednú vidlicu, pohodlne kozene sedadlo. Bicykel bol veľmi málo jazdený. Ma kvalitné tuhé kolesá a k bicyklu predávam aj detskú sedačku s prilbou. Vo verzii malý vychadzkovy tank (so sedačkou a všetkým na fotke) 350, bez sedačky 320.
350 
keyboard_arrow_up