Felt Z95

Cena: 175 

Hliníkový komplet vybavený rám s karbónovou vidlou. Veľkosť S vhodný pre nižšie postavy, prípadne juniorov či dámy, rozmery na foto. Drobné stopy používania a veku v povrchu laku, ináč rovný bez a bez ohybov, preliačín, žiadna prasklina,…Viem zabezpečiť aj odovzdanie v blízkosti Ba, alebo poslať poštou na náklady kupujúceho. Známy pôvod garantovaný. Tak ako na foto, teda vrátane všetkých doplnkov, otvor pre sedlovku priemeru 27,2mm viem zohnať a v prípade záujmu aj iné diely

Farba: čierna
Veľkosť: S

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 26 679
15. 02. 2023
Kupil som od predavajuceho sedlo Brooks, v spravach ma uistoval ze je "maximálne zachovalé" a "nejazdené zo šúflady". Postou mi doslo sedlo so zhrdzavenymi nitmi (dva polamane), vyrazne poskodenou kozou a oranzovymi flakmi na laku. Na moje spravy, ze to nie je v poriadku mi odpisal, ze si mam kupit nove a potom mi ponukol ze sedlo kupi spat za 2/3 ceny ktoru som zaplatil. Klasicky slovensky prihluply hochstapler, kupovat iba osobne.
Typický chytrák z Ba čo chce všetko úplne ako z obchodu s plnou zárukou ale zadarmo… stav odpovedal popisu, nepoužité nejazdené… nevhodný darček zo šúflady kde určite nebolo zakonzervované, no ale bolo za smiešny peniaz oproti bežnej akciovej cene asi 1/3 … rodený odborník, teda fajn chlapík ale ináč…
30. 08. 2022
Všetko ok
1 bez výhrad, konečný zákazník nie špekulant

Kona Precept 130 M

Funkčný a veľmi málo používaný v teréne, komplet vzduchové pruženie, zdvih v predu 140mm RockShox Sektor, v zadu RockShox Monarch 130mm. Obidva vzduchové tlmiče / vzpery dobre držia tlak, sú bez vaklov a krásne maslovo fungujú aj zamykajú ako nové. Kolesá na pevnú os 15mm v predu a 12mm v zadu. Ideálny pre pokročilých zjazdárov prípadne veľmi náročných začiatočníkov. Rám rovný bez preliačiny či ohybov alebo prasklín rovnako ako zadná stavba, všetko bez väčšej vôle, drobné znaky používania. Širšie a pevnejšie nové riadidlá, RaceFace aj predstavec priemer 35mm. Gripy ešte vydržia aj keď sú trocha odraté z posúvania po garáži, plus kvalitný napinák a platforma pedále s vymeniteľnými niplami. Pôvodný prešmyk ešte niekde nájdem. Pneu 95% v predu a v zadu asi 65% ostávajúceho dezénu. Predávam z dôvodu nevyužitia, ináč super stav. V prípade seriózneho záujmu na rozumný návrh odpoviem.
750 

Carbon Wilier la Triestina Mortirolo Veloce 2x10 L

Ponúkam karbónovú žiletku v bezchybnom pôvodnom stave a bez poškodenia či opravy karbónu ( no drobné stopy času aj používania v laku sa nájdu a sedadlo je vymené). Vybavený spoľahlivou komplet sadou Campagnolo Veloce 2x10 prevodov, ( dualpáky -voliče+brzdy, prehadzovák, prešmyk, stred, kľuky aj bŕzdové čeľuste … Všetko značkové “Campagnolo” ) . Kolesá Fulcrum Racing 5 sú pekne rovné a pevné s viečkovanými dvojstennými ráfikmi + aero plochými špicami, s hladučkým chodom a nezbrzdené ráfiky, pneu štandardný rozmer 700x25c Sedlovka karbonová FSA-SLK, predstavec a hlavové tiež FSA. Barany Ritchey. Rám veľkosti “L” výšky asi 56cm, na postavy približne vysoké 172-190cm. Pravidelný servis, využívaný skôr na rekreačné účely, pripravený na sezónu bez ďalších investicií.
700 

Scott Comp 42

Použité max 5-krát, na krátky výjazd, veľmi zachovalé. Vetracie otvory, veľmi priedušné, uchytenie cestných záražiek na 3 skrutky. Ergo Logic, Fusion Laminate, index tuhosti 6. Vhodné pre veľkosť 8-8,5, predávam bez záražiek /kufrov, tak ako na foto. Možnosť osobného prebratia v Ba, alebo zašlem kuriérom / poštou na náklady kupujúceho. Dĺžka vložky asi 27cm vid foto.
30 
keyboard_arrow_up