_AKCIA_Burgtec RideWide DH-UD-Carbon 35.0 MTB-Handlebar - 800mm - 30mm Rise

Cena: 90 

Kvalitne špičkové rajdy predavam ich lebo mam druhé tietot mam navyse najradšej by som si ich nechal ale nemozem si dovolit taky luxus ... rajdam nic nieje iba kus scuchnutq grafika no nemaju ziadnu vadu ani poskodenie boli malo jazdene.

Riadidlá Burgtec RideWide DH Carbon sú určené pre najťažšie zjazdové preteky. Ľahký, ale veľmi robustný, zvládne aj tie najdrsnejšie trate a najväčšie hucky.
Verzia so zdvihom 30 mm, šírkou 800 mm a 35 mm upínaním riadidiel.
Ako ho používajú jazdci zo Santa Cruz Syndicate Greg Minnaar, Loris Vergier a Luca Shaw. Je to malý rozdiel, ktorý z neho robí jeden z najpohodlnejších rajdov vo svojej triede. Backsweep a upsweep pomáhajú baru k dokonalému pocitu.
Nárast v mm: 30 mm
Ø svorky na riadidlá: 35 mm
šírka lišty: 800 mm
backsweep: 9°
stúpať: 30 mm
upsweep: 4°
Modelový rok: 2022
Farba: čierna
hmotnosť: 284 g
Kupovane z bike24 za 159 eur s postou

list Spolu inzerátov: 98
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 109 212
28. 11. 2023
Vsetko prebehlo v poriadku, ihned poslane na dobierku. Vdaka

Novy RRP Pro Guard Mini Bolt On predný blatník, čierny

Ostal mi nazvys netreba mi ho uz Veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. RRP Proguard Mini Bolt On je veľmi účinný predný blatník ktorý umožňuje montáž priamo na vidlicu, bez prídavných pásikov. Hoci má vysokú svetlosť, poskytuje tú najvyššiu možnú ochranu . Materiál, z ktorého je blatník ProGuard vyrobený, zabezpečuje mimoriadnu odolnosť a dokonalé uchytenie. Váha: 119 g Dĺžka: 388 mm Priama montáž do vidlíc Fox, Marzocchi, Ohlins, SR Suntour. Povodna cena 47 eur Blatnik vyzera a sedi fakt dobre
40 
keyboard_arrow_up