DVO saphire d1 29" boost 130 mm

Cena: 700 

predam DVO SAPHIRE 130 D1 NA 29"BOOST BLATNIK V CENE moznost dat az na 150 mm ako nova ma 2 mesiace no mozno 1 mesiac jazdena.je na bajku momentalne kym nekupim novu alebo nezozeniem taku aku chcem.
dlzka krku 18.5 cm
Popis produktu
Odpružená prémiová vidlica D1 pre 29" kolesá, vnútorné
nohy 34 mm, zdvih 130 mm, boost os 15x110 mm, offset 44 mm.
D1 je prémiový rad odpružených vidlíc DVO. Sapphire D1 je väčšia a jednoduchšia. Cieľom DVO Suspension bolo vytvoriť vidlicu, ktorá by mohla poskytnúť kontrolu a stabilitu v drsných podmienkach.
Vidlice využíva vnútorný stĺpiky nôh v šírke 34 mm, aby držala krok s dnešnými náročnými jazdnými štandardami. Napriek tomu sa podarilo hmotnosť udržať pod 1900 g.
Mierne upravená vzduchová pružina poskytuje extrémne pružný počiatočný zdvih, vylepšenú podporu v polovici zdvihu a progresívny koniec pre kontrolu veľkých zásahov.
Funkcie:
Dynamic Control - High / Low Speed Compression & Dynamic Rebound - Šesť kliknutí na ovládanie nízko rýchlostnej kompresie pre rýchle nastavenie za chodu.
Viac ako 30 kliknutí pre nastavenie vysokorýchlostnej kompresie poskytne dokonalú prispôsobiteľnosť pre veľké dopady a kontrolu. 14 preklikov riadenie odskoku, ktoré je 100% dynamické. To znamená, že odskok je riadený na základe rýchlosti, akou olej preteká systémom.
Quick Range Low Speed Compression - Rýchlym otočením gombíka je obmedzený nízkorýchlostný okruh, čo poskytuje platformu pre stúpanie.
Compression Bladder - Exkluzívna funkcia, kedy je bladder obklopený veľkým objemom oleja a komprimuje ho po celú dobu zdvihu. To poskytuje bezkonkurenčnú citlivosť na malé nárazy, trvanlivosť a konzistenciu tlmenia pre dlhé jazdy v drsných podmienkach.
AVA - Advanced Volume Adjustment - Príjemná funkcie zvyšujúce úroveň nastavenia na ďalšiu úroveň. Použitie rozperiek objemu k zmene hĺbky vzduchového piestu, čím sa účinne zníži alebo zvýši objem vzduchu.
OTT - Off the Top - Priemyselná exkluzívna funkcia OTT skutočne odlišuje produkty DVO od všetkého iného. To vám umožní dokonale doladiť, ako sa počiatočné ťah cíti, bez toho aby došlo ku kompromisu v polovici a na konci.
Vďaka systému AVA a exkluzívne úprave OTT máte teraz
úplnú kontrolu nad počiatočným, stredným a koncovým zdvihom.
Použitie: All Mountain, Trail
Zdvih: 130 mm
Rozmer v palcoch: 29"
Systém pruženia: Vzduch, OTT
Systém tlmenia: Compression Bladder
Možnosť nastavenia: Vysokorýchlostné a nízko rýchlostnej kompresie Shim Stack, rebound
Materiál vnútorných nôh: 34 mm hliníková zliatina
Materiál vonkajších nôh: Magnesium
Hmotnosť: 1,88 kg
Stĺpik: 1,5 Tapered
Uchytenie brzdy: Post Mount
Hmotnosť: 1900g

list Spolu inzerátov: 70
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 35 892

Rock Machine Blizz CRB 90-29

predam tento moj bajk HT /XC kupovany27.2.2022 v kamennej predajni.komplet na XT rade.kazeta prevodnik retaz kladky nove kupovane v jun /jul .pravidelne rozobraty cisteny mazany. kolesa MAVIC CROSSMAX ploche spice. vidla DVO saphire D1 130 mm ram karbon velk M teleskopka ONE komplet pohon XT od nova je na nom folia no na zadnej spodnej stavbe je skrabanec ale inac ako novy pekny. ziadne preteky,blato,trail iba cesta a asfalt.bajk ma cca 8000 km ale zoradeny tichy namazany -iba sadnut a vozit sa. predavam bez doplnov a pedalov. viac info sprava predavam z dovodu kupa noveho
2 200 
keyboard_arrow_up