Fox 36 Performance Grip2

Cena: 750 

Fox vidlica 36 FLOAT Performance Grip2 29" 160mm Boost 2021
Vidlica je na novom bajku mondraker. Vozená mesiac. Vyska krku 19,5cm.
ŠPECIFIKÁCIA:
Určenie: Trail / All-mountain / Enduro
Zdvih: 160mm
Veľkosť kolies: 29"
Priemer vnútorných nôh: 36mm
Úprava vnútorných nôh: Black Hard Anodisation
Pruženie: EVOL Air Spring 2021
Tlmenie: GRIP2 Variable Valve Control
Nastavenie: HSC/LSC; HSR/LSR (odskok, pomalá a rýchla kompresia)
Offset: 44mm
Stĺpik vidlice: tapered 1-1/8" - 1,5"
Oska: floating QR thru-axle Boost 15x110mm
TECHNOLÓGIE:
Tlmenie GRIP 2: Pre rok 2021 FOX posunul tlmenie GRIP2 na ďalšiu úroveň pridaním patentovanej technológie VVC do vysokorýchlostného kompresného obvodu. VVC je patentovaný systém variabilného riadenia ventilov, ktorý umožňuje externé jemné doladenie výkonu pruženia. GRIP2 dosahuje otočením ovládacieho kolieska to, čo si zvyčajne vyžaduje časovo náročnú a komplikovanú úlohu úplného rozobratia a opätovnej montáže vidlice. Umožňuje nastavenie kompresie pri vysokej a nízkej rýchlosti a odskoku pri vysokej a nízkej rýchlosti.

Zdvih vidlice: 140 - 160 mm

list Spolu inzerátov: 27
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 15 141
28. 12. 2023
Maximálne seriózny predajca, inzerát zodpovedal reálnemu stavu bicykla...
29. 12. 2021
Spokojnosť
03. 05. 2014
S kúpou bicykla som zatiaľ maximálne spokojný:) Predávajúci nemesishard splnil všetky moje očakávania a to až nad rámec obsahu inzerátu. Komunikácia s ním bola veľmi príjemná, so záujmom vysvetlil všetko o svojom miláčikovi, jazdy na ňom a starostlivosti. O bicykel vypadalo byť výborne postarané a hodné ponúkanej ceny. O 100 % spokojnosti budem môcť hovoriť až po určitej dobe jazdenia a spoznania bicykla, no zatiaľ mu nemám čo vytknúť:)
Predaj prebehol plynulo.

Specialized Angi Crash Senzor Black

Podrobný popis Angie vie sledovať vašu jazdu, detekovať pády a byť bezpečnostným vysielačom, a vie spolupracovať s akoukoľvek prilbou na trhu. Vie sa synchronizovať so Stravou a poskytnúť sledovanie na základe GPS. Angie sleduje vašu jazdu, detekuje pády a pracuje ako bezpečnostný vysielač Zahŕňa 1 rok predplatného aplikácie Specialized Ride Premium Zisťuje potenciálne nebezpečné sily pôsobiace na prilbu a odosiela ich do aplikácie Ride. Tá upozorní tiesňové kontakty a zašle im najaktuálnejšie GPS súradnice. Ďalšou prémiovou funkciou je oznámenie o začiatku a konci vašej jazdy. Možno pripojiť ku každej prilbe, ktorá ma označenie Angie ready. Batéria 2032 vydrží zhruba 6 mesiacov. Hmotnosť: 10 gramov s batériou
keyboard_arrow_up