Predané - Predám bundu Castelli Perfetto RoS Convertible veľ. XL, tmavá červená

Cena: 140 

Predám bundu Castelli Perfetto RoS Convertible, veľ. XL, vo farbe tmavá červená (bordová). Bunda bola kúpená 8.10.2021 v slovenskom eshope. Bola oblečená 3x (2x v októbri ´21, 1x v apríli ´22) na krátkych výjazdoch do 20km. Je nepoškodená, ako nová, v záruke do 10/2023. K bunde pridávam faktúru pre prípad potreby riešenia reklamácie. Dôvodom predaja je, že po dlhých rokoch bezúspešného snaženia sa dostavil neočakávaný jarný prírastok na váhe a prechod na rovnaký model vo veľkosti XXL.

Kto pozná Castelli, vie ako je to s ich veľkosťami. Moja výška 183cm, váha 70kg, ruky ako pavúk, v pohode som sa do toho dostal. Pri 74kg sa v tom už ale cítim ako špageta v korzete. Viem, že to má byť tesnejšie, ale preferujem skôr voľnejšie strihy. Z môjho pohľadu by som to odporučil niekomu cca 175-180cm/70kg. Pre kulturistov a bežných smrteľníkov s rukami ako Pepek námorník to nie je. Rukáve na tejto bunde sú síce čiastočne elastické, no tesné (zaujímavé je, že po odzipsovaní rukávov to bolo o hodne lepšie). Bunda nebola špinavá, z hygienického hľadiska bola opratá na športovom programe v Perwoll Sport.

V prípade záujmu poštou ani iným spôsobom neposielam, preferujem výhradne osobný odber po vyskúšaní a skontrolovaní popisovaného stavu v RK.

Pohlavie: Pánske
Farba: červená
Veľkosť: XL

list Spolu inzerátov: 16
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 066
18. 04. 2023
Skvelé jednanie a rýchle dodanie.Vsetko podľa popisu.
21. 11. 2022
Vsetko v poriadku a rychlo.
Vsetko v poriadku, korektne, rychle a slusne jednanie.
27. 07. 2021
Na dnešnú dobu,Až neuveriteľne seriózny chlap. všetko ako v inzeráte na 120%
27. 07. 2021
Všetko na 120% ba ešte aj bonus pridal.
Ďakujem za pozitívne hodnotenie. Na bezproblémovom priebehu predaja/nákupu majú určite zásluhu obe strany. Palec hore a klobúk dole za seriózne a priateľské jednanie. Skvelá komunikácia.

Predám Garmin Forerunner 945 - používané

Predám hodinky Garmin Forerunner 945 black, kúpené 01/2021 cez www.nositelnaelektronika.sk. Sú funkčné, denne používané, s viditeľnými známkami používania (oderky na lunete, škrabance na sklíčku, ošúchaný remienok), nabíjal som ich po cca 4 dňoch (v závislosti od využívania). K hodinkám je krabica, neoriginálny nabíjací kábel, priehľadný obal na prednú a bočné časti tela hodiniek, sklíčka na displej 3ks (prečo ostali v krabici a nenalepil som ich na sklo netuším). Čo už, stávajú sa aj horšie veci. Poštou neposielam. Treba vidieť, aby sme sa vyhli prípadným nedorozumeniam. Osobný odber v RK.
120 

Endura Pro SL Shell II Kingfisher, v. M

Predám novú (len vyskúšanú) bundu Endura Pro SL Shell II Kingfisher, veľkosť M. Nepoužívaná, nepoškodená, s vysačkami a zárukou do 11/2025 (faktúru priložím k bunde). Zakúpená v mojekolo.sk (obchod je síce .sk, ale so sídlom v ČR). Nesadla mi strihovo - užšia cez hrudník a vyťahuje sa mi na chrbte smerom ku krížom. Možno je to tak v poriadku, no ja som vyknutý na dlhšie a voľnejšie bundy. Odovzdám osobne v RK, alebo pošlem poštou (dobierka + poistenie = poštovné bude prirátané k cene).
90 

Staršia ľahká bunda Berkner, v. XL

Za symbolickú cenu predám cyklo bundu Berkner, veľkosť XL. Jej názov neviem, mal som ju (veľmi) dlho nevyužitú v skrini. Vetruodolná, (podľa materiálu zvnútra zrejme aj vodeodolná, bez podlepených švov), s odopínateľnými rukávmi a možnosťou využitia ako vestu. Hodnoty vodeodolnosti a priedušnosti sú aj pre mňa tajomstvom. Vpredu sú dve vrecká na zips, vzadu na chrbte jedno veľké, do ktorého sa dá budna zbaliť a upevniť na rám bajku pomocou suchých zipsov (našité od výroby). Golier je z vnútornej strany podšitý flísom a je v ňom zrolovaná kapucňa. Bunda bola veľmi málo využívaná, skôr len prenášaná v batohu ako núdzová pláštenka. Na chrbte pod vreckom sú dva menšie čierne fľaky (vyzerá to ako olej z retiazky). Veľkosť XL. Nakoľko netuším, o aký typ bundy ide (názov), neviem ani poskytnúť veľkostnú tabuľku. Moja výška 183 cm, váha 75 kg, hrudník 100 cm a je mi príliš široká. Vhodná aj pre milovníkov železa v posilke s poriadnym hrudníkom (tipujem 110 a hádam aj čosi viac cm). Odovzdám osobne, prípadne pošlem poštou (ak to niekomu za to stojí - cena bude navýšená o poštovné). Bolo by dobré ju najskôr vyskúšať, nech Vám neskončí na niekoľko rokov v skrini, ako mne. Cena: 10 EUR
10 
keyboard_arrow_up