TSG

Cena: 40 

Predám nové chrániče kolien a píšťaly TSG. Vhodné najmä na downhill a dirt. Hore aj dole sa zapína na suchí zips preto sa drží pevne, vzadu je sieťka preto je veľmi priedušný.
Posielam aj na dobierku. Poštovné je už v cene.

list Spolu inzerátov: 29
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 25 608

Specialized Stumpjumper EVO Comp Carbon

Predám bicykel Specialized Stumpjumper EVO Comp Carbon vo velkosti S3, na postavu od 165cm do 180cm. Karbónový rám FACT 11 - ten istý ako má S-Works. SRAM GX Eagle 12spd, SRAM Code RS 4 piestové brzdy. Vidlica: FOX FLOAT 36 Rhythm, tlmič: FOX FLOAT X Performance, X-Fusion Manic 150mm teleskopická sedlovka. Geometria nového Stumpjumperu EVO je plne nastaviteľné so šiestimi rôznymi nastaveniami. Nielen že ste schopní nastaviť výšku stredu o 10 mm, ale môžete tiež nastaviť hlavovú rúrku o dva stupne. A napokon, ak chcete prejsť na "mullet-mode", EVO vám umožní nasadiť zadné koleso s rozmerom 27,5 palca a predné koleso s rozmerom 29 palcov. Nové hliníkové kolesá DT SWISS EX1700 (asi to najlepšie v tejto kategórii) , nové plášte SCHWALBE NOBBY NICK prerobené na bezdušové, nová reťaz.
3 999 

Specialized 29 - kolesá

Predám hliníkové 29" boost kolesá Specialized s 30 mm vnútornou šírkou. Dt SWISS špice, Sram XD orech, uchytenie kotúča: 6 skrutiek. Kolesá sú pripravené na bezdušové použitie.
199 
keyboard_arrow_up