Cyklonohavice Force Blade

Cena: 25 

Predam dva krat pouzite cyklo nohavice znacky Force, model Blade.
Su v top stave bez poskodenia.
Velkost je L.
Kratasi predavam aj s vlozkou.
Sortky su vybaveme prednymi aj zadnymi vreckami ktore su na zips.
Dovod predaja nevyuzitie, nosim elastaky.
Cena 25 eur + posta, pripadne osobny odber.

Pohlavie: Pánske
Druh športu: cyklistika
Farba: čierna
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 27
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 565
01. 08. 2023
Vynikajuca skusenost, rychla dohoda na osobnom prevzati a nebolo problem pripadne aj balik poslat. Za mna odporucam, ferova komunikacia a produkt odpovedal popisu, kluky boli naozaj ako nove.
12. 02. 2023
Všetko ako sme sa dohodli . Seriózny prístup + pomohol mi nastaviť tlmiče dofúkal na moju váhu a poradil vo všetkom čo sa biku týka . Možem len odporučiť .
02. 04. 2023
spokojný

SPD MTB pedále SQlab 511 XL +15mm

Predam SPD Mtb pedale znacky SQlab 511race vo velkosti XL. To znamena, ze maju osku dlhsiu o 15 mm oproti beznym spd pedalom. Vhodne pre ludi ktorim kolena smeruju viac od kostry von a chcu zvacsit Q faktor, alebo ak Vam chodidla smeruju do tvaru "V" a chytate zadnu stavbu patou. Pedale maju za sebou asi 5 jazd. Top stav bez akychkolvek poskodeni okrem cierneho povrchu ktory ide lahko dole. Plna kompatibilita s kuframi Shimano takze nic netreba na tretrach menit. Ku pedalom ale su samozrejme pribalene aj SQlab kufre. Cena 60 eur + posta, alebo osobny odber.
60 

Pansky dres Troy Lee Designs vel. M

Predám pánsky voľnoštýlovy dres značky Troy Lee Designs. Dres je v top stave, oblečený možno 3 krát. Veľkosť dresu je M. Dôvod predaja je nevyužitie, preferujem skôr priľnavé cyklooblečenie. Pôvodná cena 70 eur. Moja cena 40 eur + pošta, alebo osobný odber.
40 

Zimné MTB tretry Giro Blaze veľ.42

Predám nepoužité zimné MTB tretry značky Giro model Blaze vo veľkosti 42. Jedná sa o príjemnú, hrejivú obuv do naozaj nízkych teplôt. Vnútro obuvi je z primaloftu a vonkajší materiál je úplne nepremokavý, vrátane vodotesného zipsu. Celá špecifikácia tu: https://www.velosprint.sk/mtb-cyklisticke-tretry/giro-blaze-black/?variantId=84399&gclid=Cj0KCQjwxuCnBhDLARIsAB-cq1o4PWOKGBGqLU8-1seEsVt8-VjE52jrtm7FZDf0PmIXDl2gJk9z-H4aAvA3EALw_wcB Tretry sú úplne nové, nepoužité. V krabici s vysačkami tak ako z obchodu (kupované boli v kamennej predajni velosprint Žilina). Mám aj doklad o kúpe. Tretry sú v plnej záruke. Cena 150 eur + pošta, alebo osobný odber.
150 
keyboard_arrow_up