Giro Tessa dámske

Cena: 12 

Extra pohodlie zaistí 3mm gélová výstelka. Zvršok je vyrobený z priedušného, elastického materiálu so savým povrchom, ktorý vám poskytne komfort a voľnosť pohybu. Trojdielna dlaň zo syntetickej kože AX Suede™ je vysoko odolná. Rukavice sa jednoducho zapínajú vďaka suchému zipsu, navyše novo disponujú aj reflexnými pútkami k ľahkému snímaniu rukavíc.

Veľkost S.
Mala som ich iba na dvoch výjazdoch. Sú v novom stave.

Pohlavie: Dámske
Veľkosť: S
Farba: biela

list Spolu inzerátov: 30
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 14 184
17. 12. 2021
Ok...

Zefal Z Adventure R5

Predám novú Zéfal Z Adventure R5 podsedadlovú brašnu s objemom 5 litrov vhodná na bikepacking, adventure a expedičné jazdy. Ešte je v záruke necelé 2 roky. Dátum nákupu 03/2024. Viac info https://www.zefal.com/en/saddle-bags/539-z-adventure-r5.html
35 

Bontrager Velocis veľ. 40

Predám veľmi krátko jazdené cestné tretry Bontrager Velocis s karbónovou podrážkou. Veľkost je 40 EU, 25.7 cm. Detaily produktu: V ergonomicky tvarovanom prevedeniu InForm Pro last, ktoré umožňujú podávať tie najlepšie výkony. Podrážka zo zmesi karbónu/sklolaminátu rady Silver zvyšuje tuhosť. Dvojsmerné a presné nastavenia pomocou koliesok BOA® IP1. Index tuhosti 10 zo 14. Perforovaný syntetický zvršok je priedušnejší a pohodlnejší.
90 

Sportful Total Comfort dámska bunda

Predám čisto novú dámsku bundu Sportful TOTAL COMFORT vo veľkosti S. Jedna sa o najvyšší a najteplejší model od Sportful pre dámy. Z vonkajšej strany chráni nepremokavý a vetruodolný materiál Polartec® Neoshell® pričom spodná vrstva z materiálu Polartec® Alpha® Direct poskytuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a vysokú úroveň priedušnosti. Dôvod predaja je nevhodná veľkost. Ak nosíte talianske značky vo veľkosti S (užší strih) alebo M bunda Vám bude perfektne sedieť.
130 
keyboard_arrow_up