Cyklistický batoh Evoc FR Enduro 16l , vel.S/M

Cena: 110 

Predám 1 Rok jazdený batoh bez poškodenia, treba vedieť asi nie je nič čo by som mu vytkol, už ho nevyužívam začal som jazdiť s ľadvinkou, ale slúžil super.

Cyklistický batoh EVOC FR ENDURO ocení každý biker, ktorý vyhľadáva jazdu v teréne, ale zároveň myslí na svoju bezpečnosť pri prípadnom páde. Napriek tomu, že je batoh o objeme 16 l skôr strednej veľkosti, nájdete v ňom rad vreciek pre prehľadné uloženie svojich vecí a veľa ďalších „vychytávok“.

Pohodlie pri jazde
Tento freeridový batoh s možnosťou pitného systému vám bude dokonale sedieť na chrbte a vďaka integrovanému chrániču chrbtice vás i dokonale ochráni pri páde, ktorý nie je vo freeridovom jazdení ničím neobvyklým. Navyše má perfektne odvetraný chrbát vďaka centrálnemu vetraciemu kanálu a vankúšikom s vetracími otvormi.

LITESHIELD BACK PROTECTOR
Integrovaný chránič chrbtice kombinuje maximálnu ochranu voči pádom a vysoko efektívnu viacvrstvovú konštrukciu, ktorá je ale súčasne ľahká (iba 145 g) a pružná. Pružnosť chrániča neovplyvní ani rôzna vonkajšia teplota, zostane teda rovnako funkčný v chlade i v horúcom lete. Konštrukcia EPS absorbuje až 95 % energie z nárazu, a výborne teda tlmí prípadný pád.

Objem: 16-20 litrov

list Spolu inzerátov: 10
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 140
keyboard_arrow_up