Karpos zimná bunda Lastei active plus

Cena: 150 

Predám používanú Outdoorovu bundu s kapucňou Lastei Active Plus. 100% stav, velkost XL. Pôvodná cena 239,90 €. Predstavuje ideálnu ochranu v chladnom, zimnom období. Je ľahká, priedušná, neprefúkavá a vďaka kombinácii syntetických izolácii Primaloft Silver a K-Synthetic Down Micro aj dostatočne hrejivá. Prešívaná zimná bunda na outdoor i každodenné nosenie.

VLASTNOSTI BUNDY
K-Dry materiál (WP: 10000 mm) na ramenách, rukávoch a v dolnej časti
K-Shell materiál s vodoodpudivou DWR úpravou na prednej a zadnej strane
syntetické izolácie Primaloft Silver® 100g a K-Synthetic Down Micro pre nízku hmotnosť, vysokú hrejivosť a neabsorbovanie vlhkosti
vpredu kvalitný YKK® Vislon zips s putkom a vnútornou záklopkou
kapucňa s flísovým futrom a pružnými stehmi v strednej časti
pružné lemy na zápästiach a kapucni
2 predné vrecká s YKK® zipsami a putkami
K-SHELL MATERIÁL
Neprefúkavá, trvácna a pružná tkanina s rôznymi softshellovými konštrukciami, ktoré sú vybavené tenkou a stredne hrubou vrstvou izolácie.

K-DRY MATERIÁLY
Tkaniny s rozličnou hmotnosťou, odolnosťou voči oderu a priedušnosťou, ktoré poskytujú ochranu pred dažďom, vetrom a snehom.

PRIMALOFT® SILVER IZOLÁCIA
Syntetická izolácia s neuveriteľne nadýchaným tvarom a vynikajúcimi tepelnými vlastnosťami. Vyznačuje sa skvelým pomerom: nízka hmotnosť/vysoká hrejivosť. Taktiež je veľmi pružná a ľahko zbaliteľná. Vďaka svojej izolačnej schopnosti a vysokej odolnosti voči vode ťa udrží v teple aj vo vlhkých podmienkach. Vysoký stupeň priedušnosti izolácie podporuje reguláciu tepla a komfort. Ideálna izolácia do premenlivého počasia.

K-SYNTETHIC DOWN MICRO
Izolačný materiál, ktorý vytvárajú mikroguličky z dutinkového polyesterového vlákna. Využíva sa ako náhrada prírodného páperia v prípadoch, kde sa kladie dôraz na nízku hmotnosť a vysokú hrejivosť materiálu. Na rozdiel od prírodnej izolácie sa ľahko umýva, je hygienický, hypoalergénny, priedušný a neabsorbuje vlhkosť.

Pohlavie: Pánske
Veľkosť: XL
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 264
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 194 648
15. 12. 2022
Velmi ustretovy predajca, odporucam!

Dres Sportful Total energies

Predám nový, nepoužitý dres Sportful body fit Total energies Peter Sagan majster Slovenska. Zabalený, s visačkami.
65 

Set Sportful Peter Sagan Total energies

Minimálne nosený set Sportful Peter Sagan majster Slovenska Total energies. Dres Body fit, kraťasy race LTD a vesta veľkost XXL, návleky na ruky veľkost XL, ponožky 40-43, fľaša 0,5l. Top stav.
150 
keyboard_arrow_up