Alpinestars Paragon Lite Jacket

Cena: 70 

Veľkosť L. Párkrát použité (praná po každom výjazde). Chránič je vo veľmi zachovalom stave (po technickej stránke 100%-tný stav, vizuálne 95%). Osobný odber je možný v Bratislave alebo pošlem na dobierku (+4,50 EUR k cene). Veľkostná tabuľka: https://www.alpinestars.com/collections/mbk-protection/products/paragon-lite-short-sleeve-jacket

Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 165
check_circle Aktívne inzeráty: 13
visibility Zobrazenia inzerátov: 77 446

Alpinestarts Mens Cruise Shell Jacket

Windstoperová, termo, priedušná, water resistant (C6dwrt). Trojvrstvová konštrukcia. Veľkosť M (na postavu cca 170- 180 cm). Zachovalý stav, bez poškodení, jediná závada je zodratý pogumovaný nápis na prednej časti bundy (viď foto). K zodratiu nápisu došlo praním (periem po každom výjazde) a nie častým používaním. Osobný odber je možný v Bratislave alebo pošlem na dobierku Packetou (+4,80 EUR k cene).
25 

Nové Magura Storm HC 180 mm

Nové, nerozbalené kotúče Magura Storm HC 180 mm (6 dier). Cena za kus 16 EUR. Cena za oba kotúče spolu 30 EUR. Osobný odber je možný v Bratislave alebo pošlem na dobierku Packetou na odberné miesto (+ 4,80 EUR k cene).
16 

Rám Mondraker Summum 29'' 2022 (veľ. L)

Predám rám Mondraker Summum 29'' 2022 (vrátane tlmiča FOX Van). Veľkosť L (174 cm - 185 cm). Bol jazdený od mája 2023 do novembra 2023 (približne 50-60 hodín). Rám je ešte v záruke (do konca januára 2025), v prípade reklamácie nezavinenej nesprávnym používaním by som bol ako prvý majiteľ kupcovi nápomocný/súčinný. Rám je v zachovalom stave, na niekoľkých miestach je odprsknutý lak od odstrelených kamienkov, jedno menšie odretie laku som urobil ja nechtiac pri servise (viď foto, zatrel som to provizórne lakom na nechty). Po technickej stránke je všetko v poriadku, po sezóne bol rám rozobratý, skontrolované všetky čapy, prečistené, navazelinované a pripravené na novú sezónu, ložiská ešte nebolo potrebné meniť. Nie som pretekár, rám nebol vystavovaný drsnému zaobchádzaniu na regulárnych DH tratich, som len hobby jazdec a bajku, ako sa v našej hantírke hovorí, „nenakladám.” Osobný odber je možný v Bratislave. Teoreticky by som mohol poslať rám aj poštou, preferujem ale osobný odber, aby si kupec mohol rám dôkladne obzrieť. Rám predávam spolu s tlmičom, pätkou rámu, oskou a hlavovým zložením. Viac fotiek pošlem na vyžiadanie, takmer všetky chybičky krásy na ráme sú zobrazené na fotkách v tomto inzeráte.
1 200 
keyboard_arrow_up