Isadore thermerino 2.0 anthracite black M

Cena: 99 

Ahoj predam tento Isadore merino dres, idealny jesen/jar/zima. Jazdeny 1 sezonu (max 15x na sebe-teda super stav) vdaka merinu som ho v pohode nosil s basom okolo 0c, ked bolo pod 0 pridal som vestu. Tepelny rozsah od - 5 do max 20c. Slim fit strih (188cm/81kg). Dovod predaja kupil som ten isty v inom farebnom prevedeni.
Jednoznacne najlepsi zimny dres co som kedy mal - velmi pohodlny a jemny na dotyk.
Vsetky podstatne info + recenzie u vyrobcu.
https://isadore.com/sk/thermerino-jersey-anthracite-black

Pohlavie: Pánske
Sezóna: Zimná
Veľkosť: M
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 72
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 47 559

Kask protone M

Ahoj predam, original prilbu Kask vo velkosti M v top stave, jazdená na striedačku 1 sezónu s ešte jednou prilbou - takže veľmi málo. K prilbe mam aj faktúru . Spickova lahka 200g semi aero prilba. Jazdi sa aj v pro pelotone napr. Ineos
85 

Vittoria Barzo TNT Graphene 2.0 Tubeless 29x2.60

Plášť je nový - tak ako na foto. Rýchly XC plášť, ktorý sa nestratí ani na technicky náročnejšom traili. Stredná časť je navrhnutá s ohľadom na čo možno najjednoduchšie odvaľovanie pri zachovaní veľmi dobrého gripu. Jednotlivé knôby sú na plášti rozmiestnené vo "V" formáciách, vďaka čomu má plášť špičkové samočistiace schopnosti. Ich štvorcový tvar potom poskytuje dostatok stability a odolnosti. Každý knôb je navyše vybavený lamelou pre maximálnu istotu v zákrutách. Bezdušová verzia Konštrukcia kordu a použitie" XC-TRAIL", NYLON 120 TPI, zosilnená bočnica proti prerezaniu Kevlarová pätka 4C- Štyri zmesi v jednom plášti Inovovaná Grafen 2.0 zmes pre ešte vyššiu odolnosť, dlhšie nájazd a maximálny grip za mokra Inzerát platný do zmazania.
30 

Supacaz Kazze Carbon Road Black hologram 46

Ahoj predám nové nejazdené top pretekárske cestné cyklistické tretry Supacaz Kazze. Popis výrobcu: tretry sú nekompromisnou kombináciou tuhosti, ventilácie a štýlu. HeliumHeel™, základom Kazze je neuveriteľne tuhá 3K karbónová podrážka, ktorá odoláva ohýbaniu a krúteniu aj pri najvyššom zaťažení. Dvojitý systém VaporX™ ventiluje vzduch cez topánku a odvádza vlhkosť von, čím udržuje vaše nohy v chlade a suchu. Systém BOA® Fit, vyrobený z vysoko kvalitných a odolných materiálov, zaručene funguje v akomkoľvek teréne. Vlastnosti Systém Dual BOA® Fit zaisťuje rýchle, ľahké a presné nasadenie Ventilačný systém VaporX ™ HeliumHeel ™ so super tuhou 3K karbónovou podrážkou Asymetrický jazyk Priedušná ergonomická stielka s technológiou Anatomical Intelligence Technology (Ai), optimalizuje ergonómiu a pohodlie. Odolný vonkajší materiál Unisex Hmotnosť: 259 g Inzerát platný do zmazania.
140 
keyboard_arrow_up